میشه یکی به من توضیح بده ؟ امسال تازه میرم دهم لطفا ساده توضیح بدید ممنون میشم

You-See نوشته شده:سلام.
سعی کنید روی توپ دو خط موازی رو ادامه بدید، خودتون می بینید و درک می کنید.
روی صفحه به هم نمی رسند.
Sarah.Dianatdar نوشته شده:You-See نوشته شده:سلام.
سعی کنید روی توپ دو خط موازی رو ادامه بدید، خودتون می بینید و درک می کنید.
روی صفحه به هم نمی رسند.
من این کار رو روی یک توپ کردم هرکدوم فقط روی خودشون برگشتن
You-See نوشته شده:برداشت من از سوال ایشون از خطوط موازی همون خطوط راست بود. فکر هم می کنم ایشون همین منظور رو داشتن و برای همین توضیحات من برای ایشون بود. نه برای ریاضی دانان بزرگ.
اگر در بحث کردن ادب و نزاکت رعایت بشه همیشه بحث منطقی می شه انجام داد بدون این که بحث منحرف بشه.
برای کسی که تازه امسال می ره کلاس دهم بهتر نمی شه توضیح داد.
paradoxy نوشته شده:You-See نوشته شده:برداشت من از سوال ایشون از خطوط موازی همون خطوط راست بود. فکر هم می کنم ایشون همین منظور رو داشتن و برای همین توضیحات من برای ایشون بود. نه برای ریاضی دانان بزرگ.
اگر در بحث کردن ادب و نزاکت رعایت بشه همیشه بحث منطقی می شه انجام داد بدون این که بحث منحرف بشه.
آره، نه کلا تو زبان فارسی به خصوص،خیلی کلمات به عنوان مترادف هم به کار میرن جوری که جا افتاده اصلا راست همون موازیه. منم همین برداشت رو کردم وقتی عنوان تاپیک رو خوندم. منتهی نمیدونم چطوریه کلا بچه های ریاضی خیلی دقیقن. ما تو فیزیک یه معادله دیفرانسیل میبینیم میگیم مثلا دو طرف معادله رو بخش بر dt کن، منتهی همینو یه ریاضیدان بشنوه شاید کفری بشه بگه یعنی چی تقسیم؟ عملگر مشتق رو داریم دو طرف معادله اعمال میکنیم، اونم چون دو طرف معادله مشتق پذیره و ... راستم میگه ولی ما هرکاری کنیم آخرش انقدر ریز به مسئله نگاه نمیکنیم چون بیشتر میخوایم کارمون راه بیوفته.
aalireza مورد دومو متوجهم، درست میگی، تهش فکر کنم بتونیم بگیم ایکس رو میل میدیم به بینهایت، شاید همینم غلط باشه، چون باز دارم با دید فیزیکی خودم میگم اینو. ولی واسه مورد اول، خب من نشون دادم مثلا توی دستگاه مختصات کارتزینی که توی دبیرستان میخونن همچین بساطی هست. اصلشو بخوای، به نظرم باید اول اصلا موازی بودن تعریف بشه (که صد در صد تعریف شده از قبل، منظورم با زبان ریاضیه) بعد تازه بشینیم صحبت کنیم که آره مثلا دو خط موازی بهم میرسن یا نمیرسن.
You-See نوشته شده:برداشت من از سوال ایشون از خطوط موازی همون خطوط راست بود. فکر هم می کنم ایشون همین منظور رو داشتن و برای همین توضیحات من برای ایشون بود. نه برای ریاضی دانان بزرگ.
You-See نوشته شده:ایرادم رو بگیر، مودب باش، من هم قبول می کنم و چنانچه درست بگی ازت چیز یاد می گیرم، و بر عکس.
بگذریم