آیا زمان به حرکت وابسته است؟

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
نمایه کاربر
رضا دانشجو

نام: رضا ابراهیمی

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۶/۳/۳۰ - ۲۱:۴۸


پست: 138

سپاس: 9

جنسیت:

آیا زمان به حرکت وابسته است؟

پست توسط رضا دانشجو »

سلام خسته نباشید میبخشید این پست رو کوتاه می ذارم ولی با پرسش و پاسخ جواب میدم.آیا میتوان گفت زمان به حرکت وابسته است یا شامل گذشت تغییرات برگشت ناپذیر شیمیایی هم میشود آیا این تغییرات هم به زمان معنا میدهند آیا میتوان یک نمودار سه جهته زمان حرکت و تغییر جرم به انرژی یا بنام گرانش برای ساختار فضا زمان تصور کرد؟
چشم دل باز کن جان بینی انچه نادیدنی است ان بینی

نمایه کاربر
rohamavation

نام: roham hesami radرهام حسامی راد

محل اقامت: 100 مایلی شمال لندن جاده آیلستون، لستر، لسترشر. LE2

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۰۸:۳۴


پست: 3266

سپاس: 5491

جنسیت:

تماس:

Re: آیا زمان به حرکت وابسته است؟

پست توسط rohamavation »

به ساعتی که استفاده می کنید بستگی دارد. بنابراین ، زمان گسسته و زمان پیوسته دو چارچوب جایگزین برای مدل سازی متغیرهایی هستند که با گذشت زمان تکامل می یابند.
از منظر احساس ، زمان از گذشته به آینده پیکان دارد. این نگرش با مکانیک کلاسیک و ترمودینامیک سازگار است ، اما با نسبیت و مکانیک کوانتوم سازگار نیست.
در مکانیک کوانتوم ، کمیت زمان به سبک اساسی تری پیشنهاد می شود. به عنوان مثال ، در مدل استاندارد فوتونی که با سرعت ثابت حد c حرکت می کند ، "گذشت زمان" را تجربه نمی کند.
علاوه بر این ، برخی از نظریه های مبتنی بر مکانیک کوانتوم وجود زمان در مقیاس های کوانتومی را نمی پذیرند. در مکانیک کوانتوم ، بعضی از ذرات (مانند فوتون) زمان گذر را تجربه نمی کنند ، اما در ترمودینامیک ، هر سیستم ترمودینامیکی (از یک کپسول گاز تا جهان قابل مشاهده) ، یا دارای محور زمانی برای خود هستند از گذشته به آینده و زمان هرگز متوقف نمی شود
از نظر ترمودینامیک زیر کوانتومی ، هر سیستمی با توان ذاتی P بر روی محیط فیزیکی کار می کند ، بنابراین محتوای انرژی آن ثابت نیست. بنابراین ، از نظر ترمودینامیکی ، همه سیستم ها زمان را تجربه می کنند. پس قابل قبول است که با بینش ترمودینامیکی به زمان ، زمان ترمودینامیکی جهت گیری شده و از گذشته به آینده است.
در نسبیت خاص ، ساعت متحرک کندتر از ساعت ثابت کار می کند. اتساع زمان در نسبیت خاص باید همراه با انقباض طول بررسی شود. زیرا از یکدیگر جدا نیستند. انقباض یک جسم فیزیکی به معنی فشردگی اتم ها و ذرات زیر اتمی است. هر اتم بیشتر به یکدیگر متراکم شود ، به هر دلیلی که در نظر گرفته شود قدرت ذاتی سیستم کاهش می یابد. یک عنصر رادیواکتیو را به جای ساعت در نظر بگیرید ، عناصر رادیواکتیو در سرعت های بالا کمتر از سرعت کم تابش می کنند. "پوسیدگی رادیواکتیو ذرات در حال حرکت با سرعت بالا اندازه گیری شده است که کمتر از پوسیدگی رادیواکتیو برای ذراتی که با سرعت کمتری حرکت می کنند رخ می دهد".علاوه بر این ، در اینجا به طور همزمان دو اثر نسبی ، گسترش زمان و انقباض طول باید در نظر گرفته شود ، کاهش حجم و اتساع زمان رابطه مستقیم با یکدیگر دارند. زیرا به دلیل کاهش حجم ، قدرت ذاتی عناصر رادیواکتیو کاهش می یابد. علاوه بر این ، اتساع زمانی در نسبیت عمومی با کاهش حجم ، به دلیل فشار جاذبه اتفاق می افتد. ساعتی که روی زمین است بیش از ساعتی که در بالای کوه قرار دارد تحت فشار جاذبه قرار دارد.اتساع زمانی در مجاورت سیاهچاله بیش از محیط یک نور مانند یک سیاره است و حتی زمان در افق رویداد سیاهچاله متوقف می شود (از دید ناظر خارجی). حجم به دلیل فشار گرانش کاهش می یابد و قدرت ذاتی اجسام و ذرات کاهش می یابد. از دید یک ناظر خارجی ، زمان کاملاً در یک سیاهچاله متوقف می شود. بنابراین ، یک رابطه مستقیم بین قدرت ذاتی سیستم و فشار گرانشی وجود دارد که در آن باعث اتساع زمان در نسبیت عام می شود.
باید توجه داشت که عملکرد فشار گرانش محدود است. بنابراین ، هرچند اتساع زمانی به صورت نسبی عام و خاص وجود دارد ، با این حال ، برای هیچ جسم و ذره ای به صفر نمی رسد ، این بدان معنی است که همه موجودات فیزیکی زمان گذرانی را به صورت نسبی عام و خاص تجربه می کنند.
مکانیک کوانتوم و نسبیت در مقیاس کوانتوم و سرعت زیاد نزدیک به سرعت نور کار می کنند ، اما قادر به توضیح بیش از آن نیستند. مشکلات فیزیک مدرن به همین دلیل است که این نظریه ها در مرز بین سرعت نور و سریعتر از نور و همچنین در مقیاس های کوانتومی متوقف شده اند. با این حال ، واقعیت های فیزیکی مانند انرژی خلا و فوتون های مجازی نشان می دهد که سرعت نور و ذرات قابل مشاهده پایان فضاهای فیزیکی نیست.بنابراین ، سه فضای فیزیکی نسبت به زمان و "زمان گذر" در طبیعت وجود دارد که به شرح زیر است:
1- فضا-زمان واقعی ؛ همه چیز با سرعت v <یا = c در فضا-زمان واقعی حرکت می کند. سرعت نور بالاترین سرعت در فضا-زمان واقعی است.
زمان یک کمیت فیزیکی واقعی در فضا-زمان واقعی است و همه چیز (مانند انسان) که در فضا-زمان واقعی وجود دارد "گذشت زمان" را تجربه می کند.
2- فضا-زمان مجازی؛ به آن انرژی زیر کوانتومی (SQE) نیز می گویند. هر ذره ای مانند ذره مجازی در فضا-زمان مجازی قابل توضیح است. زمان برای هر چیزی که در فضا-زمان مجازی وجود دارد یک توهم است.3- فضای غیر مشهود؛ همه چیز مانند graviton به طور مستقیم (همچنین غیر مستقیم) در فضای غیر آشکار قابل تشخیص نیست. اما ، وجود و خصوصیات آنها را می توان از تأثیرات آنها یافت. زمان در فضای غیر مشهود وجود ندارد.با توجه به توضیحات فوق ، این سوال مطرح می شود: چگونه می توانید از سرعت نور فراتر بروید؟ پاسخ روشن است ، غیرممکن است.
در نسبیت خاص ، نسبیت همزمانی این واقعیت است که اگر در یک قاب اینرسی دو واقعه همزمان باشد ، پس قاب های اینرسی دیگری نیز وجود دارند که در آنها همزمان نیستند. در نسبیت عام ، نسبیت همزمان این واقعیت است که اگر دو رویداد دارای ارزش یک مختصات زمانی باشندt در برخی از مختصات داده شده که برای ترسیم ناحیه ای از زمان-زمان استفاده می شود ، مجموعه های دیگری می تواند وجود داشته باشد که در آن رویدادها از همان ارزش برخی مختصات زمانی دیگر به اشتراک نگذارند t′. در اینجا منظور من از "مختصات زمانی" مختصاتی است که فواصل کمی داشته باشد که فقط این مختصات به موقع تغییر کند.نسبیت همزمان بودن یک ادعای وجودی است: این ادعا است که نمودارهای مختصات یا فریم های اینرسی وجود دارد که از نظر همزمانی متفاوت هستند. بنابراین هیچ نمونه متضادی را نمی توان "نقض" خواند. تنها راهی که می توان ادعا را نقض کرد این است که نشان می دهد هرگز صحیح نیست --- باید نشان داد که هیچ جفت فریمی وجود ندارد که در مورد همزمان متفاوت باشد. اما این امکان پذیر نخواهد بود ، زیرا یافتن نمونه هایی که در مورد همزمانی متفاوت هستند آسان است.انرژی در نظریه نسبیت بسیار شتاب انگیز است. برای یک فوتون که جرم استراحت آن صفر است ، انرژی آن مقدار مطلق حرکت آن است. اما نه به دلیلی که دانش آموز شما آن را مطرح می کند. آنچه دانش آموز شما گفته باید کاملاً تفسیر شود.
در صفحه Minkovaski محور زمان عمود بر محور فاصله به عنوان c زمان t نشان داده شده است. تمام فعالیت ها به سرعت خطی مداری الکترون مدار ارجاع شده به عنوان واحد زمان و حرکت پیرامونی آن نشان دهنده سرعت c وابسته است. سپس ، با این کار در هر قاب شتابدار ct محصول ثابت خواهد بود. c و t با یکدیگر عکس هستند. از این رو c ثابت جهانی نیست؛ در عوض ct ثابت جهانی است. به منظور توسعه بیشتر ، ما باید واقعاً یکی از c و؛ یک محتوا را برای پیشرفت در علم ایجاد کنیم. C را می توان با قبول این واقعیت ثابت کرد که ، c سرعت نور ثابت c است ، با توجه به منبع آن که توسط هر مشاهده گر از قاب متصل شده خود مشاهده می شود. c w.r.t نیست قاب متصل شده او در حرکت نسبی w.r.t. منبع نور این [(c ^ 2-v ^ 2) ^ 1/2] w.r.t است. قاب متصل شده وی ، سرعت نسبی بین قاب و منبع نور است. از این رو ، c به عنوان سرعت نور w.r.t. در نظر گرفته می شود. منبع آن سپس به طور خودکار برای حفظ ثابت جهانی ct ، باید واحد t را تغییر دهیم تا آن را به عنوان w.r.t مشخص کنیم. هر فریم بنابراین ، ما c را ثابت می کنیم و متغیر t را نشان می دهیم که با علامت گذاری متنوع به عنوان t ، t 'آن را نشان می دهد. T به صفحه ناظر و t 'به قاب منبع نور اشاره دارد. بنابراین ، ct ، ct '؛ یک حرف نمادین t یا t 'ضرب شده توسط ثابت c conman ؛ محور زمان را نشان می دهد ، زمان مربوطه t یا t 'را با تقسیم ct یا ct به c نشان می دهد. بوتوی محور زمان را مشاهده کنید. زمان ظاهر می شود ، زمان حس می شود ، زمان با چیزی که با عبور از یک فاصله حرکت می کند ، با توصیف فضا تحقق می یابد. توصیف فضا شامل سرعت است. سرعت به طور عملی می تواند از صفر تا c باشد. بنابراین خطی که از مبدا عبور می کند سرعت را نشان می دهد. در صفحه مینکوواسکی با زاویه ساخته شده توسط خط عبور از مرکز ، زاویه w.r.t. نشان داده می شود. محور فاصله
بنابراین ، ct یا ct 'مطابق مورد قاب ، محور زمان در صفحه Minkovaski است.
تصویر

نمایه کاربر
رضا دانشجو

نام: رضا ابراهیمی

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۶/۳/۳۰ - ۲۱:۴۸


پست: 138

سپاس: 9

جنسیت:

Re: آیا زمان به حرکت وابسته است؟

پست توسط رضا دانشجو »

سلام ممنون ازینکه فرمودید که دو زمان پیوسته و گسسته سر و کار داریم و در مورد مقیاس زیر کوانتومی هم اشاره داشتید بنظرتان ایا میتوان بین ساختار اتم و فضا زمان ارتباط ایجاد کرد؟ ایا میتوان گفت جرم یا پروتون مرتبط با مکان و انرژی یا الکترون مرتبط با زمان است؟ و ساختار فضا زمان در واقع بنوعی باز شده ی ساختار اتم است؟
چشم دل باز کن جان بینی انچه نادیدنی است ان بینی

نمایه کاربر
ماشین زمان

عضویت : دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۸ - ۲۱:۵۳


پست: 43

سپاس: 7

Re: آیا زمان به حرکت وابسته است؟

پست توسط ماشین زمان »

کسی از شما در مورد بعد دوم زمان در نظریه آقای کامران وفا ( نظریه F) می دونه؟ آیا ربطی به سفر در زمان گذشته داره؟!
smile028 برای تمام زمان های آینده فقط می گم «بزودی»!

ارسال پست