زمین واقعاً به دور چه نقطه ای می چرخد؟

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
نمایه کاربر
rohamavation

نام: roham hesami radرهام حسامی راد

محل اقامت: 100 مایلی شمال لندن جاده آیلستون، لستر، لسترشر. LE2

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۰۸:۳۴


پست: 3266

سپاس: 5491

جنسیت:

تماس:

زمین واقعاً به دور چه نقطه ای می چرخد؟

پست توسط rohamavation »

اگر دو جرم بزرگ در منظومه شمسی را در نظر بگیریم - خورشید و مشتری، به خودی خود، آنها به دور یک مرکز مشترک می چرخند که در جایی از مرکز خورشید در جهت مشتری (درست بالای سطح خورشید) فاصله دارد. اگر زحل را اضافه کنیم، همه چیز پیچیده‌تر می‌شود، اما هنوز یک مرکز وجود دارد، حتی اگر مسیر پیچیده‌ای را نسبت به مرکز خورشید دنبال کند (یا خورشید دارای یک چرخش پیچیده در اطراف مرکز باریس‌مرکز باشد). نپتون و تمام توده های دیگر در منظومه شمسی را اضافه کنید، و همه چیز پیچیده تر می شود. با این وجود، هنوز یک مرکز (اغلب خارج از اندام خورشید) وجود دارد که خورشید یک رقص پیچیده در مورد آن انجام می دهد.
حال، زمین در واقع به دور چه چیزی می چرخد؟ مدار زمین بیضی توصیف شده است. "مرکز" یک مدار بیضی شکل در یکی از نقاط کانونی بیضی رخ می دهد. نقطه کانونی مسیر بیضی شکلی که زمین دنبال می کند چیست؟ آیا این باریسنتر منظومه شمسی است یا مرکز جرم خورشید است؟ به عبارت دیگر، آیا مدار زمین با چرخاندن خورشید به اطراف تغییر می کند، فاصله ما از خورشید هرگز بیش از خروج از مرکز بیضی تغییر نمی کند، یا اینکه ما به دور مرکز منظومه شمسی می چرخیم، و فاصله ما از خورشید با مجموع گریز از مرکز مداری ما به اضافه مقداری که خورشید در مدار خودش به دور کانون می چرخد؟اول، زمین به دور مرکز زمین و ماه می چرخد.
با کمال تعجب اما این نقطه در داخل سیاره، جایی در گوشته قرار دارد.در مرحله بعد، تقریبی منطقی است که بگوییم منظومه زمین + ماه به دور منظومه خورشید + سیارات پایین تر (زهره و عطارد) می چرخد. البته، ما نباید دقیقاً فرض کنیم که گرانش ترکیبی آنها از یک نقطه ساطع می شود. اما، تقریباً و به طور متوسط، از مرکز جرم خورشید + عطارد + زهره (تقریباً مرکز هندسی خورشید) می آید. هیچ یک از این اجسام در هیچ زمانی زمین و ماه را از خورشید بیرون نمی‌کشند.
همچنین تأثیراتی از سیارات بیرونی مانند مشتری وجود دارد. اما در هیچ سطحی از ساده سازی، نباید فکر کنیم که از داخل منظومه شمسی می آید. جهت گرانش مشتری هر بار که دایره البروج را کامل می کند (12 سال) به دور دایره البروج می چرخد. منطقی است که بگوییم خورشید+عطارد+زهره+زمین+ماه+مریخ و مشتری به دور مرکز جرم مشترک خود (جایی نه چندان دور از سطح خورشید)، تقریباً می‌چرخند. اما بدیهی است که همه بدنها در اینجا گنجانده نشده اند. به طور کلی، «چه نقطه‌ای … در مدار می‌چرخد» به شدت به تعریف چارچوب مرجع «ایستا» ما بستگی دارد، و اصولاً بحث در مورد این موضوع منطقی نیست.تصویر
تقب "زمین به دور خورشید می گردد" نه تنها تاثیر زهره (که اهمیت کمی در طول زندگی انسان دارد)، بلکه در درجه اول، گرانش ماه را نادیده می گیرد.شتاب ناشی از خورشید 4 مرتبه بزرگتر از شتاب مشتری است. بنابراین اگر مشتری نسبت به زمین زاویه قائمه داشته باشد، بردار شتاب زمین کمی از مرکز خورشید دور می شود. اما نه چندان، در واقع به نقطه ای در حدود 4000 کیلومتری از مرکز اشاره می کند. شعاع خورشید 700000 کیلومتر است، بنابراین نقطه‌ای که زمین به دور آن می‌چرخد به خوبی در داخل خورشید قرار دارد و مرکز خورشید مشتری نیست.
برای اینکه بفهمید چرا زمین به دور مرکز مرکزی نمی چرخد، حرکت خورشید را در یک سیستم سه جسمی (خورشید-مشتری-زمین) در نظر بگیرید. مرکز زمین-مشتری.اول از همه، بیایید فقط سه گانه خورشید-زمین-مشتری را در نظر بگیریم. اگر هر سیاره به دور مرکز خود با خورشید بچرخد به گونه ای که گویی سیارات دیگر وجود ندارند، خورشید در یک دایره کوچک با زمین و یک دایره بسیار بزرگتر و 12 برابر کندتر با مشتری در همان زمان بدون یک دایره حرکت می کند. بر دیگری تأثیر می گذارد.
از آنجایی که جرم زمین بسیار کوچک است، با تقریبی بسیار خوب، می توانید به زمین نگاه کنید که سالی یک بار به دور خورشیدی می چرخد ​​که خود در دوازده سال به دور کانون خورشید-مشتری می چرخد.
دومین نکته آزمایشی در تأیید این موضوع از کشف سیاره خورشیدی اضافی از طریق اندازه‌گیری‌های داپلر ناشی می‌شود. هنگامی که یک ستاره دارای چندین سیاره به اندازه کافی بزرگ است که باعث شود حرکت ستاره به اندازه کافی بزرگ باشد که توسط ابزار ما شناسایی شود، می بینیم که سرعت نور ستاره به گونه ای تغییر می کند که با چرخش آن به دور مرکز جرم ستاره و چندین سیاره سازگار باشد. . در غیر این صورت، ما نمی توانستیم سیارات دیگر را شناسایی کنیم..hope I helped you understand the question. Roham Hesami, sixth
semester of aerospace engineering
smile072 smile072 رهام حسامی ترم ششم مهندسی هوافضاتصویر
تصویر

ارسال پست