انتشار کتاب ((مطلق گرایی در برابر نسبیت)) - کارولینای شمالی، آمریکا

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
نمایه کاربر
[email protected]

نام: م. ج. معروف به گربه ی زَبادی

محل اقامت: تهران

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۹۰/۹/۲۴ - ۱۱:۴۹


پست: 1455

سپاس: 514

جنسیت:

تماس:

انتشار کتاب ((مطلق گرایی در برابر نسبیت)) - کارولینای شمالی، آمریکا

پست توسط [email protected] »

.
.
.
*به نام خداوند بخشنده ی مهربان*
.
.
.
.
Absolutism versus Relativity — Volume I
Pseudo-Paradoxes and Ambiguities in Einstein's Relativity
==========================
تصویر

انتشارات Lulu Press, Inc. (Self-Publishing Company) کتاب مطلق گرایی در برابر نسبیت را تحت عنوان فوق منتشر کرد.

لینک کتاب (جلد نرم و سخت) در سایت آمازون

لینک کتاب (جلد نرم) در سایت لولو
لینک کتاب (جلد سخت) در سایت لولو


کتاب فوق به ویراستاریِ ریاست محترم مجله ی الکترودینامیک گالیله ای، Cynthia Kolb Whitney و Anna Kalapurakkal در اوایل آبان ماه سال 1401 به توسط انتشارات آمریکایی .Lulu Press, Inc در کارولینای شمالی منتشر شد.

مشخصات ظاهری کتاب:

قطع: 9×6 اینچ (حدوداً معادل قطع رقعی)
جلد: شومیز (جلد نرم) و گالینگور (جلد سخت)
تعداد صفحات: 256 (کل)
==========================
حدود سی صفحه ی اول کتاب و صفحات آخر کتاب با استفاده از گزینه ی Look inside در سایت آمازون قابل مشاهده می باشد. طراحی روی جلد، تصاویر داخل و صورت بندی کتاب را اینجانب و اصلاح ادبی محتوای آن را "سینتیا کُلب ویتنی"، "آنا کالاپوراکال" و "ندیم حق" عهده دار بوده اند.

این کتاب مجموعه ای از تلاش های نویسنده برای یافتن پارادوکسی حقیقی در نسبیت اینشتین است که عمدتاً نافرجام باقی ماندند! بدین معنی که نویسنده پس از طراحی تعداد زیادی "آزمایش فکریِ" ساده و پیچیده برای پیدا کردن نقصی در نسبیت و با ارائه ی راه حل های دقیق، نشان می دهد که پارادوکس های مذکور، "شبه-پارادوکس" هایی هستند که تنها انسجام و درستی نظریه ی نسبیت را نشان می دهند. مجلّد اول این کتاب، عملاً راهنمایی مُصوّر برای یادگیری نسبیت به روشی شهودی می باشد که درک نسبیت را برای خواننده تسهیل می کند. این کتاب مشتمل بر حدود 50 آزمایش فکری (مسئله) در زمینه های سینماتیک، دینامیک، الکترومغناطیس و اپتیک می باشد که به نوعی کاربرد و انسجام نظریه ی نسبیت را در زمینه های یاد شده نشان می دهد. برای نویسنده، پیدا کردن و ارائه ی حل برخی از این شبه پارادوکس ها چند روز و برخی چند ماه به طول انجامید که تعداد معدودی از این مسایل هم به توسط نیما فتحعلی و امیر عصارزاده طراحی یا حل شدند که در مقدمه ی کتاب از این افراد تشکر و قدردانی شده.

فصل آخر این کتاب نیز مربوط به مسایلیست که حل دقیق آن ها نشان دهنده ی موضع مبهم یا نامأنوس نسبیت می باشد یا در برخی مواردِ اندک، نویسنده بدون ارائه ی حل دقیق، موضعی لاادری نسبت به این مسایل گرفته و صرفاً به تشریح آزمایش فکری خود می پردازد. ولی صورت این مسایل حتی بدون ارائه ی حل دقیق، به اندازه ی کافی جذاب بوده که نویسنده از بحث درباره ی آن ها اجتناب نکرده.

ارسال پست