اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت

مدیران انجمن: parse, javad123javad

نمایه کاربر
You-See

نام: U30

محل اقامت: تهران

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۹۳/۵/۱۹ - ۱۹:۰۵


پست: 1281

سپاس: 787

جنسیت:

تماس:

Re: اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت

پست توسط You-See »

محل ما هم یک تخته سنگ هست که در فاصله 15 متری زمین شناوره، فقط روز 31 اسفند هرسال می شه دیدش و همین به یک جاذبه گردشگری تبدیل شده.
این تخته سنگ از فضا هم قابل مشاهده است، چون یکی از بچه محل های ما که تازگی به فضا رفته بود، می گفت از این بالا پیداست.
حدود هفته قبل هم یکی از موثقین اخبار در بلوک A سوار بر چهارپایه دادو بیداد می کرد که رفتیم دیدیم ایشون هم به فضا رفته و می ترسه بیاد پایین که سنگه نخوره تو سرش.
خلاصه زنگ زدیم 110 و بردنش دور دور.
فقط حیف امسال روز 31 اسفند شهرداری اخطار داده بیاد خرابش کنه. مافیای سیخ و سنگ و فضا برای سود بیشتر دست به هرکاری می زنند.
واقعا متاسفم برای این وضعیت
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/

نمایه کاربر
rohamavation

نام: roham hesami radرهام حسامی راد

محل اقامت: 100 مایلی شمال لندن جاده آیلستون، لستر، لسترشر. LE2

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۰۸:۳۴


پست: 3268

سپاس: 5491

جنسیت:

تماس:

Re: اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت

پست توسط rohamavation »

خوب جوابش خیلی راحت هست .البته رشته من نیست اما مربوط به شیمی هست خوب فدریش هابر میشناسید که همراه خانم خود که شیمی دان بودند کار میکردند و خوب حتما میدونید اون زمان جهت مصرف کود و مخصوصا نیترات امونیوم وآمونیوم پرکلرات چه سختی متحمل میشدندو ایشون باعث شدند که کود آمونیاک (NH3) ورودی اصلی برای تولید کود نیتروژن در سراسر جهان است وحدود 97% کود نیتروژن از آمونیاک حاصل میشود ایشون سنتز امونیاک را بوجود اورد که میلیون ها نفر در جهان را تا به امروز سیر نگه داشت اگه پروسه هابر Haber processنبود الان چقدر گرسنه داشتیم .به نظرم مهمتریم به اتفاق مهم داره همینه .
.فرایند هابر یا پروسه هابرHaber process فرآیند هابر در تولید صنعتی آمونیاک از نیتروژن و هیدروژن کاربرد دارد. این فرآیند شامل ترکیب نیتروژن دریافتی از هوا با هیدروژن است $ N _ { 2 } ( g ) + 3 H _ { 2 } ( g ) \rightleftharpoons 2 N H _ { 3 } ( g )$ جداسازی آمونیاک: به هنگام خروج گازها از راکتور، دما و فشار آنها بسیار بالا است. آمونیاک تنها در شرایطی به مایع تبدیل می‌شود که دمای پایینی داشته باشد. بنابراین،‌ دمای مخلوط را به اندازه کافی پایین می‌آورند تا تبدیل آمونیاک به مایع صورت بگیرد. گازهای نیتروژن و هیدروژن در این دما به حالت گاز قرار دارند و به سادگی از آمونیاک جدا می‌شوند.$ 4 NH_3 + 5 O_2 \rightarrow 4 NO + 6 H_2O$و $ 2 NO_2 + 2 H_2O \rightarrow 2 HNO_3 + H_2 $
در سال 1909 شیمی‌دان آلمانی به نام فریتز هابر به چیزی دست پیدا کرد که دانشمندان سال‌ها به دنبال آن بودند. او از گاز نیتروژن آمونیاک تولید کرد. با اینکه 78% هوا از نیتروژن تشکیل شده تبدیل آن به کود آمونیاک کاری دشوار بود. تفکیک این اتم کار سختی است پس از افزایش استفاده از کود پس از جنگ جهانی دوم، رشد جمعیت هم افزایش یافت. فرایند هابر بوش فقط زندگی انسان‌ها را راحت نکرد بلکه میلیاردها حیوان دیگر هم برای مصارف انسانی پرورش داده می‌شدتصویر

نیتروژن یک ماده مغذی ضروری برای گیاهان است ، اما آنها نمی توانند آن را مستقیماً از شکل بی اثر گاز موجود در جو بگیرند. آنها به میکروب ها نیاز دارند تا کار را برای آنها انجام دهند. تا اوایل قرن بیستم ، فقط کودهای کودی و نمک شیلی ، که از گوانو پرنده گرفته شده بود ، می توانست ازت گیاهان را به شکل قابل استفاده تامین کند.
ضعیف ترین حلقه در چرخه زندگی نیتروژن است که فقط از خاک می آید. وقتی کشاورزان محصولاتی مانند ذرت ، گندم ، جو ، سیب زمینی یا برنج می کارند ، نیتروژن را از خاک تخلیه می کنند. اگر آنها جایگزین آن نشوند ، خاک به اندازه کافی غنی نخواهد بود تا محصولات بیشتری رشد کند. کشاورزان به سه روش نیتروژن را دوباره پر می کنند. آنها از کودهای طبیعی ساخته شده از گیاهان در حال پوسیدگی یا کود حیوانی استفاده می کنند. آنها محصولات خود را با حبوبات مانند نخود ، یونجه ، نخود ، دانه های سویا یا شبدر می چرخانند که باکتری هایی را در ریشه های خود نگهداری می کنند که ازت از هوا می گیرند و آن را به شکل قابل استفاده در خاک تبدیل می کنند - روشی به نام "تثبیت نیتروژن". یا منتظر رعد و برق هستند. همانطور که مشخص شد ، رعد و برق همچنین می تواند نیتروژن هوا را ثابت کند.
اگر هر کشاورز در هر کشور در هر قاره جهان از هر اینچ زمین حاصلخیز استفاده می کرد ، مزارع خود را با کودهای طبیعی می پاشید ، محصولات خود را با دقت می چرخاند و همه را به خوردن رژیم گیاهخواری متقاعد می کرد ، می توانستند حدود چهار میلیارد نفر را تغذیه کنند. اما ، تا سال 2016 ، بیش از هفت میلیارد نفر در زمین زندگی میکنند
تصویر

Hamaz 0

محل اقامت: تهران

عضویت : سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۲ - ۱۴:۵۸


پست: 2



جنسیت:

تماس:

Re: اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت

پست توسط Hamaz 0 »

سلام دوست عزیز.
دنیای باستان اتمام علم بوده.؟
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.

نمایه کاربر
Player

عضویت : چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ - ۰۲:۴۳


پست: 62

سپاس: 25

Re: اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت

پست توسط Player »

آن مقوا را کلا بردارید. ترازو را روی عدد 0 تراز کنید. حالا خاک یا هرچه که در اختیار دارید را روی ترازو بگذارید، ببینید آیا ترازو، عدد منفی نشان می دهد؟!

در دو تصور بالا، اگر خطای سهوی (مثل خطای ترازو)، یا عمدی (مثل دستکاری ترازو) هم صورت نگرفته باشد، همچنان می توان گفت که در تصویر اول، از آنجایی که خاک در یک طرف از مقوا جمع شده است، طرف دیگر مقوا (همانطور که در عکس پیداست) به بالا رفته است و در واقع، زیر مقوا هوا داریم. طبق قانون ارشمدیس، نیروی شناوری با وزن مقابله می کند و برای همین در عکس اول، وزن کمتری مشاهده می شود.

می توانید به جای حذف مقوا، از یک لیوان استفاده کنید و داخل لیوان شن بریزید.

ارسال پست