جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

مدیران انجمن: parse, javad123javad

نمایه کاربر
MRT

نام: محمدرضا طباطبایی

محل اقامت: تبریز

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۸۶/۴/۲۱ - ۱۸:۱۷


پست: 2453

سپاس: 95

جنسیت:

تماس:

جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط MRT »

جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف


جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف (به انگلیسی: Periodic table یا periodic table of elements)، نمایش جدولی عنصرهای شیمیایی بر پایهٔ عدد اتمی، آرایش الکترونی و ویژگی‌های شیمیایی آن‌ها است. ترتیب جایگیری عنصرها در این جدول از عدد اتمی (شمار پروتون‌ها) کمتر به سوی عدد اتمی بالاتر است. شکل استاندارد این جدول ۱۸ × ۷ است؛ عنصرهای اصلی در بالا و دو ردیف کوچکتر از عنصرها در پایین جای دارد. می‌توان این جدول را به چهار مستطیل شکست، این چهار بلوک مستطیلی عبارتند از: بلوک اس در سمت چپ، بلوک پی در راست، بلوک دی (فلزات واسطه) در وسط و بلوک اف (فلزات واسطهٔ داخلی) در پایین. ردیف‌های این جدول، دوره و ستون‌های آن، گروه‌های جدول تناوبی نام دارند. همچنین گاهی برخی از این گروه‌ها نام‌های ویژه‌ای دارند. برای نمونه گروه هالوژن‌ها و گازهای نجیب از آن جمله‌اند. هدف از ساخت جدول تناوبی، چه به شکل مستطیلی و چه به شکل‌های دیگر، بررسی بهتر ویژگی‌های شیمیایی عنصرها بوده‌است. این جدول، کاربرد زیادی در دانش شیمی و پردازش رفتار عنصرها دارد.

جدول تناوبی با نام دیمیتری مندلیف شناخته شده‌است، با اینکه پیشروان دیگری پیش از او وجود داشته‌اند. او این جدول را در سال ۱۸۶۹ منتشر کرد. این، نخستین جدولی بود که به این گستردگی مرتب شده بود. مندلیف این جدول را تهیه کرد تا ویژگی‌های دوره‌ای آنچه که بعدها «عنصر» نام گرفت را بهتر نشان دهد. وی توانسته بود برخی ویژگی‌های عنصرهایی که هنوز کشف نشده بود را پیش‌بینی کند و جای آن‌ها را خالی گذاشته بود. کم‌کم با پیشرفت دانش، عنصرهای تازه‌ای شناسایی شد و جای خالی عنصرها در جدول پُر شد. با شناسایی عنصرهای نو و گسترش شبیه‌سازی‌های نظری دربارهٔ رفتار شیمیایی مواد، جدول آن روز مندلیف بسیار گسترده‌تر شده‌است.

همهٔ عنصرهای شیمیایی از عدد اتمی ۱ (هیدروژن) تا ۱۱۸ (اوگانسون) شناسایی یا ساخته شده‌اند. دانشمندان هنوز به دنبال ساخت عنصرهای پس از اوگانسون هستند و البته این پرسش را پیش رو دارند که عنصرهای تازه‌تر چگونه جدول را اصلاح خواهند کرد. همچنین ایزوتوپ‌های پرتوزای بسیاری هم در آزمایشگاه ساخته شده‌است. حجم مطالب در مورد این جدول بسیار زیاد است ولی آنچه که مد نظر ماست همان 7 عدد اصلی کوانتومی با نماد n است.

تصویر

در جدول تناوبی استاندارد عنصرها به ترتیب عدد اتمی (شمار پروتون‌ها در هسته)، به صورت صعودی مرتب شده‌اند. هر ردیف تازه در جدول، که یک دوره یا تناوب نامیده می‌شود، با افزوده شدن نخستین الکترون به یک لایهٔ الکترونی تازه آغاز می‌شود. عنصرهایی که در یک ستون جدول (گروه) جای گرفته‌اند، همگی در لایهٔ آخر الکترونی خود دارای تعداد الکترون‌های برابر هستند؛ به عبارت دیگر آرایش الکترونی لایهٔ آخر آن‌ها یکسان است. مانند اکسیژن و سلنیم که هر دو در یک ستون هستند و هر دو چهار الکترون در لایهٔ بیرونی آرایش الکترونی خود یعنی تراز p دارند. عنصرهایی که ویژگی‌های شیمیایی مشابه دارند، معمولاً در یک گروه از جدول قرار می‌گیرند. اما در بلوک f عنصرهایی که در یک دوره هستند نیز ویژگی‌های مشابهی را نشان می‌دهند. در نتیجه به آسانی می‌توان ویژگی‌های شیمیایی یک عنصر را با آگاهی از عنصرهای پیرامونی‌اش پیش‌بینی کرد.

یک گروه یا خانواده، یک ستون عمودی از جدول تناوبی است. عنصرهای یک گروه معمولاً ویژگی‌های نزدیک به هم بیشتری نسبت به عنصرهای یک دوره یا بلوک دارند. دانش مکانیک کوانتوم که دربارهٔ ساختار اتمی پژوهش می‌کند، نشان می‌دهد که چون عنصرهای موجود در یک گروه همگی از آرایش الکترونی یکسانی در لایهٔ آخر الکترونی برخوردارند؛ بنابراین ویژگی‌های شیمیایی مشابهی از خود نشان می‌دهند و هرچه عدد اتمی آن‌ها بالاتر می‌رود، این مشابهت‌ها افزایش پیدا می‌کند. با این حال گاهی در بلوک d و f همانندی‌های عنصرهای یک دوره به اندازهٔ همانندی‌ها در یک گروه مهم هستند. به همانندی (شباهت) در یک دوره، همانندی افقی و در یک گروه، همانندی عمودی گفته می‌شود.

آرایش الکترونی عنصرهای جدول، الگویی تکرار شونده دارند. الکترون‌ها در هر عنصر، مجموعه‌ای از لایه‌های الکترونی را پُر می‌کند. هر لایهٔ الکترونی از یک یا چند زیرلایه ساخته شده‌است که به آن‌ها لایه‌های s و p و d و f و g گفته می‌شود. هر چه عدد اتمی یک عنصر افزایش یابد، لایه‌ها و زیرلایه‌های الکترونی بیشتری در آن عنصر پُر می‌شود. این لایه‌ها بر پایهٔ اصل آفبا یا قانون تراز انرژی پر می‌شوند (همانند نموداری که کشیده شده‌است). برای نمونه، آرایش الکترونی نئون با عدد اتمی ۱۰ عبارت است از: 1s2 2s2 2p6 که دو الکترون در لایهٔ نخست و هشت الکترون در لایهٔ دوم (دو تا در زیرلایهٔ s و شش تا در زیرلایهٔ p) جای می‌گیرد. برای نمونه، فلزهای قلیایی و عنصر هیدروژن، همگی تنها یک الکترون در لایهٔ اس دارند.

تصویر


ویژگی‌های یک عنصر بیشتر به آرایش الکترونی آن عنصر وابسته است. در نتیجه، چون آرایش الکترونی عنصرها در جدول از نظم روشنی پیروی می‌کند، می‌توان برخی رفتارهای فیزیکی و شیمیایی عنصرها در جدول را پیش‌بینی کرد. پیش از آنکه نیلز بور نظریه خود پیرامون آرایش الکترونی را مطرح کند، از روی این ویژگی پله‌کانی عنصرها، جای برخی از عنصرها در جدول پیش‌بینی شده بود.

به طور خلاصه کلیه عناصر موجود در کیهان در رابطه با کلیه خواص فیزیکی و شیمیایی و ... از ریاضیات و هندسه دوجینی ( 12 تایی) پیروی می کنند. یعنی همان شکل ابتدایی و ساده زیر.

تصویر

یعنی رابطه ای بدیهی مابین هفت عدد اصلی کوانتومی ، هفت آسمان ها و هفت دوره تناوب وجود دارد. و آن رابطه مربوط میشود به خود عدد 7.



محمدرضا طباطبايي 1401/2/22
با توجه به ماده 8 قوانین تالار گفتمان شبكه فیزیك هوپا :

ارايه انديشه‌هاي نو در فيزيك و متافيزيك ، رياضيات مختص فيزيك ، حساب و هندسه دوجيني در وب سايت شخصي :

https://ki2100.com

تصویر

تصویر

۱۲۳۴

نام: مینو

عضویت : سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۲۳ - ۱۱:۵۲


پست: 342

سپاس: 3

جنسیت:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط ۱۲۳۴ »

اگر جدول تناوبی را به شکل ساعت بکشیم که در واقع به همین شکل هم هست و ساختارش در طبیعت همین شکل را داره و نظم ذرات هم از همین ناشی میشه در واقع در ریاضی و فیزیک و نجوم اگر جدول تناوبی را دایره و ساعت شکل بگیریم اثبات قضایا در طبیعت راحت میشه . والد ساعت صفر اکسیژن والد گاز های هوا است و بقیه عناصر مولود هستند. والد ساعت یک هیدروژن والد فلزات قلیایی خاکی که وقتی مولود نئون قرار می گیرد هلیم می شود و بقیه عناصر مولود هستند . والد ساعت ۲ ید والد عناصر غیرفلزی آبی هست و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد مس می شود وکارش در بدن سرچشمه لنف هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۳ لیتیم والد عناصر قلیایی هست و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد آهن می شود و در بدن منشا خون هست و بقیه عناصر مولود هستند . والد ساعت ۴ رادیم والد عناصر رادیو اکتیویته هست و بقیه عناصر مولود هستند که وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد روی یا زینک می شود و در بدن منشا پوست است .والد ساعت ۵ سرب هست که وقتی مولود هیدروژن میشه کلسیم میشه و کارش در بدن در ساخت استخوان و دندان هست و والد عناصر سمی و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۶ تیتانیوم است که والد عناصر دارای اشعه مادون هست و وقتي مولود هیدروژن قرار می گیرد پتاسیم می شود کارش در بدن تبادل بین سلولی هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۷ بور هست که والد عناصر نیمه رسانا هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۸ کربن والد عناصر غیرفلزی خشکی هست و کارش در بدن سرچشمه گوشت هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۹ جیوه هست و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد گوگرد می شود که کارش در بدن آنزیم در معده و روده هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۱۰ نئون هست که والد گازهای بی اثر هست که وقتی مولود هیدروژن قرار می گيرد سدیم می شود و کارش در بدن تبادل بین سلولی هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۱۱ نقره والد جواهر آلات هست و بقیه عناصر مولود هستند وکارش در بدن منشأ چشم و...است و عدد ۱۲ اورانیوم که خودش اکسیژن بوده و مولود رادیم شده اورانیوم شده هست و بقیه عناصر مولود هستند .شاید من نکته ایی را اشتباه کنم ولی مطمئنا این رابطه والد ومولود در بین ذرات برقراره .مثلا هلیم وقتی مولود لیتیم میشه هیدروژن میشه.یا اکسیژن وقتی مولود هیدروژن میشه آلومینیوم میشه. هیدروژن وقتی مولود نقره میشه طلا میشه .و مس وقتی مولود نقره میشه تنگستن میشه . سرب وقتی مولود هیدروژن میشه کلسیم میشه . تا این حد تغییر خصوصیات دارند . مثلا اگر بتوانند در ماشینهای هیدروژنی تبدیل ذراتی که قابل تبدیل به هم هستند را انجام بدهند چون هلیم و هیدروژن و
و نیتروژن و طلا به یکدیگر قابل تبدیلند می توانند خطرات را از بین ببرند و سود آور هم باشه . ولی مس و طلا به یکدیگر قابل تبدیل نیستند .ید وقتی مولود هیدروژن می شود مس می شود .مثلا روی یا زینک و فسفر و رادیم به یکدیگر قابل تبدیل هستند البته با شرایط خاص.اگر لیتیم مولود هیدروژن شود آهن می شود و اگر آهن مولود نقره شود پلاتین می شود.بنابراین پلاتین و آهن و لیتیم در شرایطی قابل تبدیل به یکدیگر هستند. و اگر هلیم مولود لیتیم شود هیدروژن می شود .تمام گازهای هوا به غیر از گازهای بی اثر مولود اکسیژن هستند . و اگر هلیم مولود اکسیژن قرار گیرد نیتروژن می شود .بنابراین هلیم و نیتروژن و هیدروژن و طلا قابل تبدیل به یکدیگرند. فکر کنم اگر اکسیژن مولود رادیم قرار گیرد اورانیوم می شود و فکر کنم اگر اکسیژن مولود گوگرد قرار گیرد کلر می شود و اگر اکسیژن مولود ید شود فلوئور می شود بنابراین اکسیژن و اورانیوم و آلومینیوم و کلر و فلوئور درشرایطی قابل تبدیل هستند .سرب اگر مولود هیدروژن شود کلسیم
می شود . بنابراین سرب و کلسیم در شرایطی قابل تبدیل هستند. فکر می کنم کربن اگر مولود نئون قرار گیرد کریپتون می شود و کربن اگر مولود هیدروژن قرار گیرد منیزیم می شود و اگر کربن مولود بور قرار گیرد سیلیسیم می شود . بنابراین کریپتون و کربن و سیلسیم و منیزیم به دیگر قابل تبدیل هستند .فکر کنم رادیم وقتی مولود نئون قرار می گیرد رادون می شود. بنابراین رادیم و روی و فسفر و رادون قابل تبدیل هستند .
آخرین ویرایش توسط ۱۲۳۴ دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۰۶:۳۰, ویرایش شده کلا 32 بار
اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو smile072

نمایه کاربر
rohamavation

نام: roham hesami radرهام حسامی راد

محل اقامت: 100 مایلی شمال لندن جاده آیلستون، لستر، لسترشر. LE2

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۰۸:۳۴


پست: 3266

سپاس: 5491

جنسیت:

تماس:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط rohamavation »

من شیمیم خوب نیست .کلا رشتم نیست .ولی یک چیزایی میدونم
چینش عناصر در جدول تناوبی از پیکربندی الکترونیکی عناصر ناشی میشهو . به دلیل اصل طرد پائولیست بیش از دو الکترون نمی توانند یک اوربیتال را پر کنند. ردیف اول جدول تناوبی فقط از دو عنصر هیدروژن و هلیوم تشکیل شده جدول تناوبی بر اساس وزن اتمی و الکترون های ظرفیت مرتب شده این متغیرها باعث میشن تا هر عنصر را در یک ردیف خاص (به نام نقطه) و ستون (به نام یک گروه) قرار بگیره. جدول شامل هفت سطر و 18 ستونه
$ _____
| 1 | | 2 |
| H | | He |
|_____|_____ _____________________________|_____|
| 3 | 4 | | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
| Li | Be | | B | C | N | O | F | Ne |
|_____|_____| |_____|_____|_____|_____|_____|_____|
| 11 | 12 | | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
| Na | Mg | | Al | Si | P | S | Cl | Ar |
|_____|_____|___________________________________________________________|_____|_____|_____|_____|_____|_____|
| 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 |
| K | Ca | Sc | Ti | V | Cr | Mn | Fe | Co | Ni | Cu | Zn | Ga | Ge | As | Se | Br | Kr |
|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|
| 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 |
| Rb | Sr | Y | Zr | Nb | Mo | Tc | Ru | Rh | Pd | Ag | Cd | In | Sn | Sb | Te | I | Xe |
|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|
| 55 | 56 | 57 \ 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 |
| Cs | Ba | La / Hf | Ta | W | Re | Os | Ir | Pt | Au | Hg | Tl | Pb | Bi | Po | At | Rn |
|_____|_____|_____\_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|
| 87 | 88 | 89 / 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 |
| Fr | Ra | Ac \ Rf | Db | Sg | Bh | Hs | Mt | Ds | Rg | Cn | Nh | Fl | Mc | Lv | Ts | Og |
|_____|_____|_____/_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|

____________________________________________________________________________________
\ 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 \
/ Ce | Pr | Nd | Pm | Sm | Eu | Gd | Tb | Dy | Ho | Er | Tm | Yb | Lu /
\_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____\
/ 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 /
\ Th | Pa | U | Np | Pu | Am | Cm | Bk | Cf | Es | Fm | Md | No | Lr \
/_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____/ $
آرایش کلی جدول تناوبی نتیجه اوربیتال های موجود برای الکترون های متصل به یک هسته مجزاست

خوب هر اوربیتال با یک تابع موج توصیف میشه با توجه به مختصات x، y و z فضا است و رفتار الکترون‌های اشغال‌کننده آن را توصیف میکنه.
ما می توانیم این توابع موج با حل معادله شرودینگر که معادله ای دیفرانسیله که سیستم را توصیف میکنه در مورد هیدروژن یک الکترون به دور یک پروتون می چرخه. حل دقیق سیستمی با بیش از یک الکترون در واقع غیرممکنه بنابراین ما معمولاً فقط به اوربیتال های هیدروژن فکر می کنیم. مجموعه اوربیتال‌ها برای هر عنصر دیگر کم و بیش مانند هیدروژنه-
الکترون‌های این اوربیتال‌ها دارای 4 مشخصه هستند و هیچ دو الکترونی متعلق به یک هسته نمی‌توانند برای هر 4 مشخصه دارای مقادیر منطبق باشند (اصل طرد پائولی):
اندازه
شکل
گرایش
چرخش
برای هیدروژن: اندازه شامل تمام اطلاعات مربوط به انرژی مدار است. با حرف n مشخص می شود.
شکل حرکت زاویه ای مدار را منعکس می کند. با l مشخص شده است.
جهت گیری یکی (از سه) مولفه تکانه زاویه ای را به عنوان یک قرارداد منعکس می کند: مختصات z. با$m_l$ نشان داده می شود.
مگر اینکه به مغناطیس اهمیت دهید، اسپین فقط به این دلیل مهم است که به شما اجازه می دهد 2 الکترون را در یک اوربیتال قرار دهید (به دلیل اصل پائولی). با $m_s$ مشخص شده است.
از آنجایی که انرژی مرتبط با تکانه زاویه ای وجود دارد، مقادیر ممکن l برای هر الکترون با مقدار آن n محدود می شود. به عنوان مثال: اگر n=2 باشد، فقط l=1 و l=0 ممکن است. در مورد عناصر ردیف اول (در حالت پایه آنها): n=1 پس l=0 بدون استثنا.
تعداد عناصر در ردیف های دیگر نتیجه قوانین حاکم بر جهت گیری های ممکن، میلی لیتر، اوربیتال ها است (با در نظر گرفتن اصل پائولی، و اینکه دو نقطه در هر مدار به دلیل چرخش، میلی ثانیه در دسترس است).
اگر کنجکاو هستید: اگر یک الکترون دارای تکانه زاویه ای l=1 باشد، مولفه z تکانه زاویه ای آن، $m_l$ فقط می تواند مقادیر 1، 0 یا -1 را داشته باشد. برای l=2، $m_l=\{2,1,0,-1,-2\}$، و برای ردیف اول: l=0 به این معنی است که $m_l=0$ بدون استثنا.
اگر تعداد اوربیتال های ممکن را با رعایت این قوانین بنویسید:
$n=\{1,2,3,...\}$
$n \gt l \ge 0$
$+l \ge m_l \ge -l$
$m_s=\{-1/2,+1/2\}$
در جایی که n با شماره ردیف جدول تناوبی مطابقت دارد، الگویی را که در سوال خود ذکر کردید خواهید یافت.
چگالی الکترون برای اوربیتال‌های با مقادیر مختلف $l$ (عمودی) و $m_l$ (افقی)helped you understand the question. Roham Hesami, sixth
semester of aerospace engineering
smile072 smile072 رهام حسامی ترم ششم مهندسی هوافضاتصویر
smile260 smile016 :?:
آخرین ویرایش توسط rohamavation شنبه ۱۴۰۱/۶/۵ - ۱۳:۰۲, ویرایش شده کلا 1 بار
تصویر

۱۲۳۴

نام: مینو

عضویت : سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۲۳ - ۱۱:۵۲


پست: 342

سپاس: 3

جنسیت:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط ۱۲۳۴ »

اگر جدول تناوبی را به شکل ساعت بکشیم که در واقع به همین شکل هم هست و ساختارش در طبیعت همین شکل را داره و نظم ذرات هم از همین ناشی میشه در واقع در ریاضی و فیزیک و نجوم اگر جدول تناوبی را دایره و ساعت شکل بگیریم اثبات قضایا در طبیعت راحت میشه . والد ساعت صفر اکسیژن والد گاز های هوا است و بقیه عناصر مولود هستند. والد ساعت یک هیدروژن هست که والد فلزات قلیایی خاکی هست و بقیه عناصر مولود هستند هیدروژن وقتی مولود نئون قرار می گیرد هلیم می شود . والد ساعت ۲ ید والد عناصر غیرفلزی آبی هست و بقیه عناصر مولود هستند و وقتی مولود هیدروژن می شود مس می شودکه منشا لنف در بدن هست..والد ساعت ۳ لیتیم والد عناصر قلیایی هست که وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد آهن می شود که منشا خون هست . و بقیه عناصر مولود هستند . والد ساعت ۴ رادیم والد عناصر رادیو اکتیویته هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۵ سرب هست که وقتی مولود هیدروژن میشه کلسیم میشه و کارش در بدن در ساخت استخوان و دندان هست و والد عناصر سمی و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۶ تیتانیوم هست که وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد پتاسیم می شود والد عناصر دارای اشعه مادون هست که پتاسیم کارش در بدن تبادل بین سلولی هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۷ بور هست که والد عناصر نیمه رسانا هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۸ کربن والد عناصر غیرفلزی خشکی هست و کارش در بدن سرچشمه گوشت هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۹ جیوه است که وقتی مولود هیدروژن قرار می گيرد گوگرد می شود
و کارش در بدن آنزیم در معده و روده هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۱۰ نئون هست که والد گازهای بي اثر هست و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد سدیم می شود و کارش در بدن تبادل بین سلولی هست و بقیه عناصر مولود هستند. .والد ساعت ۱۱ نقره والد همه جواهر آلات هست چه فلزی و چه غیر فلزی و بقیه عناصر مولود هستند و منشا چشم و...است و عدد ۱۲ اورانیوم که خودش اکسیژن بوده و مولود رادیم شده اورانیوم شده هست و بقیه عناصر مولود هستند .شاید من نکته ایی را اشتباه کنم ولی مطمئنا این رابطه والد و مولود در بین ذرات برقراره .مثلا هلیم وقتی مولود لیتیم میشه هیدروژن میشه.یا اکسیژن وقتی مولود هیدروژن میشه آلومینیوم میشه. هیدروژن وقتی مولود نقره میشه طلا میشه .و مس وقتی مولود نقره میشه تنگستن میشه . سرب وقتی مولود هیدروژن میشه کلسیم میشه . تا این حد تغییر خصوصیات دارند . مثلا اگر بتوانند در ماشینهای هیدروژنی تبدیل ذراتی که قابل تبدیل به هم هستند را انجام بدهند چون هلیم و هیدروژن و
و نیتروژن و طلا به یکدیگر قابل تبدیلند می توانند خطرات را از بین ببرند و سود آور هم باشه . ولی مس و طلا به یکدیگر قابل تبدیل نیستند .ید وقتی مولود هیدروژن می شود مس می شود . بنابراین ید و مس و تنگستن در شرایطی به یکدیگر قابل تبدیل هستند .مثلا روی یا زینک و فسفر و مروارید و رادیم و پو لو نیوم و رادون و آرسنیک به یکدیگر قابل تبدیل هستند البته با شرایط خاص. اگر رادیم مولود هیدروژن شود روی یا زینک می شود .اگر روی مولود ید شود فسفر می شود و اگر فسفر مولود نقره شود مروارید می شود و اگر رادیم مولود بور شود پولونیوم می شود.اگر رادیم مولود نئون شود رادون می شود .اگر فسفر مولود گوگرد قرار گیرد آرسنیک می شود .اگر لیتیم مولود هیدروژن شود آهن می شود و اگر آهن مولود نقره شود پلاتین می شود و اگر آهن مولود بور شود کبالت می شود . بنابراین پلاتین و آهن و لیتیم و کبالت در شرایطی قابل تبدیل به یکدیگر هستند. و اگر هلیم مولود لیتیم شود هیدروژن می شود .تمام گازهای هوا به غیر از گازهای بی اثر مولود اکسیژن هستند . و اگر هلیم مولود اکسیژن قرار گیرد نیتروژن می شود .بنابراین هلیم و نیتروژن و هیدروژن و طلا قابل تبدیل به یکدیگرند. فکر کنم اگر اکسیژن مولود رادیم قرار گیرد اورانیوم می شود و فکر کنم اگر اکسیژن مولود گوگرد قرار گیرد کلر می شود و اگر اکسیژن مولود ید شود فلوئور می شود بنابراین اکسیژن و اورانیوم و آلومینیوم و کلر و فلوئور درشرایطی قابل تبدیل هستند .سرب اگر مولود هیدروژن شود کلسیم
می شود . بنابراین سرب و کلسیم در شرایطی قابل تبدیل هستند. فکر می کنم کربن اگر مولود نئون قرار گیرد کریپتون می شود و کربن اگر مولود هیدروژن قرار گیرد منیزیم می شود و اگر کربن مولود بور قرار گیرد سیلیسیم می شود . بنابراین کریپتون و کربن و سیلسیم و منیزیم و عقیق و الماس به یکدیگر قابل تبدیل هستند .فکر کنم رادیم وقتی مولود نئون قرار می گیرد رادون می شود. بنابراین رادیم و روی و فسفر و رادون قابل تبدیل هستند . سرب اگر مولود بور قرار گیرد آنتیموان می شود. بنابراین سرب و کلسیم و آنتیموان در شرایطی قابل تبدیل هستند. پتاسیم اگر مولود بور قرار گیرد ژرمانیوم می شود و فکر کنم اگر پتاسیم مولود نئون قرار گیرد آرگون می باشد . بنابراین پتاسیم و آرگون و ژرمانیوم و تیتانیوم درشرایطی قابل تبدیل هستند. نئون وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد سدیم می شود .بنابراین فکر می کنم سدیم و نئون در شرایطی قابل تبدیل به یکدیگر هستند.فکر کنم اکسیژن وقتی مولود نئون قرار می گیرد زنون هست . البته مطمئن نیستم .پس بنابراین اکسیژن و زنون و آلومینیوم و اورانیوم و کلر و فلوئور در شرایطی به یکدیگر قابل تبدیل هستند .اگر جیوه مولود هیدروژن قرار گیرد گوگرد می شود و فکر می کنم اگر مولود نقره قرار گیرد فلز شبه طلا می شود که جویندگان طلا آن را با طلا اشتباه می گرفتند و خود فلز گرانبهایی است .بنابراین در شرایطی جیوه و گوگرد به یکدیگر قابل تبدیل هستند.
آخرین ویرایش توسط ۱۲۳۴ دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۰۶:۲۶, ویرایش شده کلا 3 بار
اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو smile072

۱۲۳۴

نام: مینو

عضویت : سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۲۳ - ۱۱:۵۲


پست: 342

سپاس: 3

جنسیت:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط ۱۲۳۴ »

اگر جدول تناوبی را به شکل ساعت بکشیم که در واقع به همین شکل هم هست و ساختارش در طبیعت همین شکل را داره و نظم ذرات هم از همین ناشی میشه در واقع در ریاضی و فیزیک و نجوم اگر جدول تناوبی را دایره و ساعت شکل بگیریم اثبات قضایا در طبیعت راحت میشه . والد ساعت صفر اکسیژن والد گاز های هوا است و بقیه عناصر مولود هستند. والد ساعت یک هیدروژن هست که والد فلزات قلیایی خاکی هست و بقیه عناصر مولود هستند.هیدروژن وقتی مولود نئون قرار می گیرد هلیم می شود . والد ساعت ۲ ید والد عناصر غیرفلزی آبی هست و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد مس می شود که کارش در بدن منشأ لنف هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۳ لیتیم والد عناصر قلیایی هست و بقیه عناصر مولود هستند و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد آهن می شود که منشا خون در بدن هست . والد ساعت ۴ رادیم والد عناصر رادیو اکتیویته هست و بقیه عناصر مولود هستند و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد روی می شود که منشا پوست بدن هست ..والد ساعت ۵ سرب هست که وقتی مولود هیدروژن میشه کلسیم میشه و کارش در بدن در ساخت استخوان و دندان هست و والد عناصر سمی و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۶ تیتانیوم هست که وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد پتاسیم می شود والد عناصر دارای اشعه مادون هست که پتاسیم کارش در بدن تبادل بین سلولی هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۷ بور هست که والد عناصر نیمه رسانا هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۸ کربن والد عناصر غیرفلزی خشکی هست و کارش در بدن سرچشمه گوشت هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۹ جیوه است که وقتی مولود هیدروژن می شود گوگرد می شود که کارش در بدن تولید اسید در معده و روده هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۱۰ نئون هست که والد گازهای بي اثر هست و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد سدیم می شود و کارش در بدن تبادل بین سلولی هست و بقیه عناصر مولود هستند. .والد ساعت ۱۱ نقره والد همه جواهر آلات هست چه فلزی و چه غیر فلزی و بقیه عناصر مولود هستند و منشا چشم و...است و عدد ۱۲ اورانیوم که خودش اکسیژن بوده و مولود رادیم شده اورانیوم شده هست و بقیه عناصر مولود هستند .شاید من نکته ایی را اشتباه کنم ولی مطمئنا این رابطه والد و مولود در بین ذرات برقراره .مثلا هلیم وقتی مولود لیتیم میشه هیدروژن میشه.یا اکسیژن وقتی مولود هیدروژن میشه آلومینیوم میشه. هیدروژن وقتی مولود نقره میشه طلا میشه .و مس وقتی مولود نقره میشه تنگستن میشه . سرب وقتی مولود هیدروژن میشه کلسیم میشه . تا این حد تغییر خصوصیات دارند . مثلا اگر بتوانند در ماشینهای هیدروژنی تبدیل ذراتی که قابل تبدیل به هم هستند را انجام بدهند چون هلیم و هیدروژن و نیتروژن و طلا به یکدیگر قابل تبدیلند می توانند خطرات را از بین ببرند و سود آور هم باشه . ولی مس و طلا به یکدیگر قابل تبدیل نیستند .ید وقتی مولود هیدروژن می شود مس می شود . بنابراین ید و مس و تنگستن در شرایطی به یکدیگر قابل تبدیل هستند .مثلا روی یا زینک و فسفر و مروارید و رادیم و پو لو نیوم و رادون و آرسنیک به یکدیگر قابل تبدیل هستند البته با شرایط خاص. اگر رادیم مولود هیدروژن شود روی یا زینک می شود .اگر روی مولود ید شود فسفر می شود و اگر فسفر مولود نقره شود مروارید می شود و اگر رادیم مولود بور شود پولونیوم می شود.اگر رادیم مولود نئون شود رادون می شود .اگر فسفر مولود گوگرد قرار گیرد آرسنیک می شود .اگر لیتیم مولود هیدروژن شود آهن می شود و اگر آهن مولود نقره شود پلاتین می شود و اگر آهن مولود بور شود کبالت می شود . بنابراین پلاتین و آهن و لیتیم و کبالت در شرایطی قابل تبدیل به یکدیگر هستند. و اگر هلیم مولود لیتیم شود هیدروژن می شود .تمام گازهای هوا به غیر از گازهای بی اثر مولود اکسیژن هستند . و اگر هلیم مولود اکسیژن قرار گیرد نیتروژن می شود .بنابراین هلیم و نیتروژن و هیدروژن و طلا قابل تبدیل به یکدیگرند. فکر کنم اگر اکسیژن مولود رادیم قرار گیرد اورانیوم می شود و فکر کنم اگر اکسیژن مولود گوگرد قرار گیرد کلر می شود و اگر اکسیژن مولود ید شود فلوئور می شود بنابراین اکسیژن و اورانیوم و آلومینیوم و کلر و فلوئور درشرایطی قابل تبدیل هستند .سرب اگر مولود هیدروژن شود کلسیم می شود . بنابراین سرب و کلسیم در شرایطی قابل تبدیل هستند. فکر می کنم کربن اگر مولود نئون قرار گیرد کریپتون می شود و کربن اگر مولود هیدروژن قرار گیرد منیزیم می شود و اگر کربن مولود بور قرار گیرد سیلیسیم می شود . بنابراین کریپتون و کربن و سیلسیم و منیزیم و عقیق و الماس به یکدیگر قابل تبدیل هستند .فکر کنم رادیم وقتی مولود نئون قرار می گیرد رادون می شود. بنابراین رادیم و روی و فسفر و رادون قابل تبدیل هستند . سرب اگر مولود بور قرار گیرد آنتیموان می شود. بنابراین سرب و کلسیم و آنتیموان در شرایطی قابل تبدیل هستند. پتاسیم اگر مولود بور قرار گیرد ژرمانیوم می شود و فکر کنم اگر پتاسیم مولود نئون قرار گیرد آرگون می باشد . بنابراین پتاسیم و آرگون و ژرمانیوم و تیتانیوم درشرایطی قابل تبدیل هستند. نئون وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد سدیم می شود .بنابراین فکر می کنم سدیم و نئون در شرایطی قابل تبدیل به یکدیگر هستند.فکر کنم اکسیژن وقتی مولود نئون قرار می گیرد زنون هست . البته مطمئن نیستم .پس بنابراین اکسیژن و زنون و آلومینیوم و اورانیوم و کلر و فلوئور در شرایطی به یکدیگر قابل تبدیل هستند .اگر جیوه مولود هیدروژن قرار گیرد گوگرد می شود و فکر می کنم اگر مولود نقره قرار گیرد فلز شبه طلا می شود که جویندگان طلا آن را با طلا اشتباه می گرفتند و خود فلز گرانبهایی است .بنابراین در شرایطی جیوه و گوگرد به یکدیگر قابل تبدیل هستند.فکر کنم در طبیعت اول عناصر رادیو اکتیویته به وجود آمده باشند یعنی اولین عنصری که به وجود آمده رادیم والد عناصر رادیو اکتیویته بوده است یعنی اشعه ها اولین عناصر بوده اند.
اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو smile072

۱۲۳۴

نام: مینو

عضویت : سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۲۳ - ۱۱:۵۲


پست: 342

سپاس: 3

جنسیت:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط ۱۲۳۴ »

اگر جدول تناوبی را به شکل ساعت بکشیم که در واقع به همین شکل هم هست و ساختارش در طبیعت همین شکل را داره و نظم ذرات هم از همین ناشی میشه در واقع در ریاضی و فیزیک و نجوم اگر جدول تناوبی را دایره و ساعت شکل بگیریم اثبات قضایا در طبیعت راحت میشه . والد ساعت صفر اکسیژن والد گاز های هوا است و بقیه عناصر مولود هستند. والد ساعت یک هیدروژن هست که والد فلزات قلیایی خاکی هست و بقیه عناصر مولود هستند.هیدروژن وقتی مولود نئون قرار می گیرد هلیم می شود . والد ساعت ۲ ید والد عناصر غیرفلزی آبی هست و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد مس می شود که کارش در بدن منشأ لنف هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۳ لیتیم والد عناصر قلیایی هست و بقیه عناصر مولود هستند و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد آهن می شود که منشا خون در بدن هست . والد ساعت ۴ رادیم والد عناصر رادیو اکتیویته هست و بقیه عناصر مولود هستند و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد روی می شود که منشا پوست بدن هست ..والد ساعت ۵ سرب هست که وقتی مولود هیدروژن میشه کلسیم میشه و کارش در بدن در ساخت استخوان و دندان هست و والد عناصر سمی و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۶ تیتانیوم هست که وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد پتاسیم می شود والد عناصر دارای اشعه مادون هست که پتاسیم کارش در بدن تبادل بین سلولی هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۷ بور هست که والد عناصر نیمه رسانا هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۸ کربن والد عناصر غیرفلزی خشکی هست و کارش در بدن سرچشمه گوشت هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۹ جیوه است که وقتی مولود هیدروژن می شود گوگرد می شود که کارش در بدن تولید اسید در معده و روده هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۱۰ نئون هست که والد گازهای بي اثر هست و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد سدیم می شود و کارش در بدن تبادل بین سلولی هست و بقیه عناصر مولود هستند. .والد ساعت ۱۱ نقره والد همه جواهر آلات هست چه فلزی و چه غیر فلزی و بقیه عناصر مولود هستند و منشا چشم و...است و عدد ۱۲ اورانیوم که خودش اکسیژن بوده و مولود رادیم شده اورانیوم شده هست و بقیه عناصر مولود هستند .شاید من نکته ایی را اشتباه کنم ولی مطمئنا این رابطه والد و مولود در بین ذرات برقراره .مثلا هلیم وقتی مولود لیتیم میشه هیدروژن میشه.یا اکسیژن وقتی مولود هیدروژن میشه آلومینیوم میشه. هیدروژن وقتی مولود نقره میشه طلا میشه .و مس وقتی مولود نقره میشه تنگستن میشه . سرب وقتی مولود هیدروژن میشه کلسیم میشه . تا این حد تغییر خصوصیات دارند . مثلا اگر بتوانند در ماشینهای هیدروژنی تبدیل ذراتی که قابل تبدیل به هم هستند را انجام بدهند چون هلیم و هیدروژن و نیتروژن و طلا به یکدیگر قابل تبدیلند می توانند خطرات را از بین ببرند و سود آور هم باشه . ولی مس و طلا به یکدیگر قابل تبدیل نیستند .ید وقتی مولود هیدروژن می شود مس می شود . بنابراین ید و مس و تنگستن در شرایطی به یکدیگر قابل تبدیل هستند .مثلا روی یا زینک و فسفر و مروارید و رادیم و پو لو نیوم و رادون و آرسنیک به یکدیگر قابل تبدیل هستند البته با شرایط خاص. اگر رادیم مولود هیدروژن شود روی یا زینک می شود .اگر روی مولود ید شود فسفر می شود و اگر فسفر مولود نقره شود مروارید می شود و اگر رادیم مولود بور شود پولونیوم می شود.اگر رادیم مولود نئون شود رادون می شود .اگر فسفر مولود گوگرد قرار گیرد آرسنیک می شود .اگر لیتیم مولود هیدروژن شود آهن می شود و اگر آهن مولود نقره شود پلاتین می شود و اگر آهن مولود بور شود کبالت می شود . بنابراین پلاتین و آهن و لیتیم و کبالت در شرایطی قابل تبدیل به یکدیگر هستند. و اگر هلیم مولود لیتیم شود هیدروژن می شود .تمام گازهای هوا به غیر از گازهای بی اثر مولود اکسیژن هستند . و اگر هلیم مولود اکسیژن قرار گیرد نیتروژن می شود .بنابراین هلیم و نیتروژن و هیدروژن و طلا قابل تبدیل به یکدیگرند. فکر کنم اگر اکسیژن مولود رادیم قرار گیرد اورانیوم می شود و فکر کنم اگر اکسیژن مولود گوگرد قرار گیرد کلر می شود و اگر اکسیژن مولود ید شود فلوئور می شود بنابراین اکسیژن و اورانیوم و آلومینیوم و کلر و فلوئور درشرایطی قابل تبدیل هستند .سرب اگر مولود هیدروژن شود کلسیم می شود . بنابراین سرب و کلسیم در شرایطی قابل تبدیل هستند. فکر می کنم کربن اگر مولود نئون قرار گیرد کریپتون می شود و کربن اگر مولود هیدروژن قرار گیرد منیزیم می شود و اگر کربن مولود بور قرار گیرد سیلیسیم می شود . بنابراین کریپتون و کربن و سیلسیم و منیزیم و عقیق و الماس به یکدیگر قابل تبدیل هستند .فکر کنم رادیم وقتی مولود نئون قرار می گیرد رادون می شود. بنابراین رادیم و روی و فسفر و رادون قابل تبدیل هستند . سرب اگر مولود بور قرار گیرد آنتیموان می شود. بنابراین سرب و کلسیم و آنتیموان در شرایطی قابل تبدیل هستند. پتاسیم اگر مولود بور قرار گیرد ژرمانیوم می شود و فکر کنم اگر پتاسیم مولود نئون قرار گیرد آرگون می باشد . بنابراین پتاسیم و آرگون و ژرمانیوم و تیتانیوم درشرایطی قابل تبدیل هستند. نئون وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد سدیم می شود .بنابراین فکر می کنم سدیم و نئون در شرایطی قابل تبدیل به یکدیگر هستند.فکر کنم اکسیژن وقتی مولود نئون قرار می گیرد زنون هست . البته مطمئن نیستم .پس بنابراین اکسیژن و زنون و آلومینیوم و اورانیوم و کلر و فلوئور در شرایطی به یکدیگر قابل تبدیل هستند .اگر جیوه مولود هیدروژن قرار گیرد گوگرد می شود و فکر می کنم اگر مولود نقره قرار گیرد فلز شبه طلا می شود که جویندگان طلا آن را با طلا اشتباه می گرفتند و خود فلز گرانبهایی است .بنابراین در شرایطی جیوه و گوگرد به یکدیگر قابل تبدیل هستند.فکر کنم در طبیعت اول عناصر رادیو اکتیویته به وجود آمده باشند یعنی اولین عنصری که به وجود آمده رادیم والد عناصر رادیو اکتیویته بوده است یعنی اشعه ها اولین عناصر بوده اند. می توان گفت در ذرات نقش والد انتخاب و پیوند بین پروتون و نوترون و الکترون ها وتشکیل ذره جدید است.
اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو smile072

۱۲۳۴

نام: مینو

عضویت : سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۲۳ - ۱۱:۵۲


پست: 342

سپاس: 3

جنسیت:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط ۱۲۳۴ »

نقش والد ترکیب ذرات زیر اتمی هست مثلا رادیم که والد عناصر رادیو اکتیو هست در ابتدای جهان نقش انتخاب و پیوند و تشکیل عناصر رادیو اکتیو را برعهده داشته است .در تمام گروه ها نقش والد به همین صورت هست.
اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو smile072

۱۲۳۴

نام: مینو

عضویت : سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۲۳ - ۱۱:۵۲


پست: 342

سپاس: 3

جنسیت:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط ۱۲۳۴ »

۱۲۳۴ نوشته شده:
یک‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۴ - ۲۰:۵۴
نقش والد ترکیب ذرات زیر اتمی هست مثلا رادیم که والد عناصر رادیو اکتیو هست در ابتدای جهان نقش انتخاب و پیوند و تشکیل عناصر رادیو اکتیو را برعهده داشته است .در تمام گروه ها نقش والد به همین صورت هست.نقش نوترون در ایجاد ذره جدید مهم است و مانند کاتالیزور عمل می کند . در واقع می توان گفت ترس بشر از تمام شدن منابع و ذخایر زیرزمینی بی مورد است و تا زمانی که زمین هست منابع نیز هست.
آخرین ویرایش توسط ۱۲۳۴ جمعه ۱۴۰۲/۱/۱۸ - ۲۰:۵۱, ویرایش شده کلا 3 بار
اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو smile072

نمایه کاربر
decoder

عضویت : چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۳ - ۱۶:۱۹


پست: 51

سپاس: 4

جنسیت:

تماس:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط decoder »

وات؟؟؟!! smile157
💙🖤The Night Tune🖤💙

تصویر

۱۲۳۴

نام: مینو

عضویت : سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۲۳ - ۱۱:۵۲


پست: 342

سپاس: 3

جنسیت:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط ۱۲۳۴ »

۱۲۳۴ نوشته شده:
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۳ - ۱۹:۴۰
اگر جدول تناوبی را به شکل ساعت بکشیم که در واقع به همین شکل هم هست و ساختارش در طبیعت همین شکل را داره و نظم ذرات هم از همین ناشی میشه در واقع در ریاضی و فیزیک و نجوم اگر جدول تناوبی را دایره و ساعت شکل بگیریم اثبات قضایا در طبیعت راحت میشه . والد ساعت صفر اکسیژن والد گاز های هوا است که خود مولود لیتیم والد عناصر قلیایی است و بقیه عناصر مولود هستند. والد ساعت یک هیدروژن هست که والد فلزات قلیایی خاکی هست و بقیه عناصر مولود هستند.هیدروژن وقتی مولود نئون قرار می گیرد هلیم می شود . والد ساعت ۲ ید والد عناصر غیرفلزی آبی هست و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد مس می شود که کارش در بدن منشأ لنف هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۳ لیتیم والد عناصر قلیایی هست و بقیه عناصر مولود هستند و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد آهن می شود که منشا خون در بدن هست . والد ساعت ۴ رادیم والد عناصر رادیو اکتیویته هست و بقیه عناصر مولود هستند و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد روی می شود که منشا پوست بدن هست ..والد ساعت ۵ سرب هست که وقتی مولود هیدروژن میشه کلسیم میشه و کارش در بدن در ساخت استخوان و دندان هست و والد عناصر سمی و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۶ تیتانیوم هست که وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد پتاسیم می شود والد عناصر دارای اشعه مادون هست که پتاسیم کارش در بدن تبادل بین سلولی هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۷ بور هست که والد عناصر نیمه رسانا هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۸ کربن والد عناصر غیرفلزی خشکی هست و کارش در بدن سرچشمه گوشت هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۹ جیوه است که وقتی مولود هیدروژن می شود گوگرد می شود که کارش در بدن تولید اسید در معده و روده هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۱۰ نئون هست که والد گازهای بي اثر هست و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد سدیم می شود و کارش در بدن تبادل بین سلولی هست و بقیه عناصر مولود هستند. .والد ساعت ۱۱ نقره والد همه جواهر آلات هست چه فلزی و چه غیر فلزی و بقیه عناصر مولود هستند و منشا چشم و...است و عدد ۱۲ اورانیوم که خودش اکسیژن بوده و مولود رادیم شده اورانیوم شده هست و بقیه عناصر مولود هستند .شاید من نکته ایی را اشتباه کنم ولی مطمئنا این رابطه والد و مولود در بین ذرات برقراره .مثلا هلیم وقتی مولود لیتیم میشه هیدروژن میشه.یا اکسیژن وقتی مولود هیدروژن میشه آلومینیوم میشه. هیدروژن وقتی مولود نقره میشه طلا میشه .و مس وقتی مولود نقره میشه تنگستن میشه . سرب وقتی مولود هیدروژن میشه کلسیم میشه . تا این حد تغییر خصوصیات دارند . مثلا اگر بتوانند در ماشینهای هیدروژنی تبدیل ذراتی که قابل تبدیل به هم هستند را انجام بدهند چون هلیم و هیدروژن و نیتروژن و طلا به یکدیگر قابل تبدیلند می توانند خطرات را از بین ببرند و سود آور هم باشه . ولی مس و طلا به یکدیگر قابل تبدیل نیستند .ید وقتی مولود هیدروژن می شود مس می شود . بنابراین ید و مس و تنگستن در شرایطی به یکدیگر قابل تبدیل هستند .مثلا روی یا زینک و فسفر و مروارید و رادیم و پو لو نیوم و رادون و آرسنیک به یکدیگر قابل تبدیل هستند البته با شرایط خاص. اگر رادیم مولود هیدروژن شود روی یا زینک می شود .اگر روی مولود ید شود فسفر می شود و اگر فسفر مولود نقره شود مروارید می شود و اگر رادیم مولود بور شود پولونیوم می شود.اگر رادیم مولود نئون شود رادون می شود .اگر فسفر مولود گوگرد قرار گیرد آرسنیک می شود .اگر لیتیم مولود هیدروژن شود آهن می شود و اگر آهن مولود نقره شود پلاتین می شود و اگر آهن مولود بور شود کبالت می شود . بنابراین پلاتین و آهن و لیتیم و کبالت در شرایطی قابل تبدیل به یکدیگر هستند. و اگر هلیم مولود لیتیم شود هیدروژن می شود .تمام گازهای هوا به غیر از گازهای بی اثر مولود اکسیژن هستند . و اگر هلیم مولود اکسیژن قرار گیرد نیتروژن می شود .بنابراین هلیم و نیتروژن و هیدروژن و طلا قابل تبدیل به یکدیگرند. فکر کنم اگر اکسیژن مولود رادیم قرار گیرد اورانیوم می شود و فکر کنم اگر اکسیژن مولود گوگرد قرار گیرد کلر می شود و اگر اکسیژن مولود ید شود فلوئور می شود بنابراین اکسیژن و اورانیوم و آلومینیوم و کلر و فلوئور درشرایطی قابل تبدیل هستند .سرب اگر مولود هیدروژن شود کلسیم می شود . بنابراین سرب و کلسیم در شرایطی قابل تبدیل هستند. فکر می کنم کربن اگر مولود نئون قرار گیرد کریپتون می شود و کربن اگر مولود هیدروژن قرار گیرد منیزیم می شود و اگر کربن مولود بور قرار گیرد سیلیسیم می شود . بنابراین کریپتون و کربن و سیلسیم و منیزیم و عقیق و الماس به یکدیگر قابل تبدیل هستند .فکر کنم رادیم وقتی مولود نئون قرار می گیرد رادون می شود. بنابراین رادیم و روی و فسفر و رادون قابل تبدیل هستند . سرب اگر مولود بور قرار گیرد آنتیموان می شود. بنابراین سرب و کلسیم و آنتیموان در شرایطی قابل تبدیل هستند. پتاسیم اگر مولود بور قرار گیرد ژرمانیوم می شود و فکر کنم اگر پتاسیم مولود نئون قرار گیرد آرگون می باشد . بنابراین پتاسیم و آرگون و ژرمانیوم و تیتانیوم درشرایطی قابل تبدیل هستند. نئون وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد سدیم می شود .بنابراین فکر می کنم سدیم و نئون در شرایطی قابل تبدیل به یکدیگر هستند.فکر کنم اکسیژن وقتی مولود نئون قرار می گیرد زنون هست . البته مطمئن نیستم .پس بنابراین اکسیژن و زنون و آلومینیوم و اورانیوم و کلر و فلوئور در شرایطی به یکدیگر قابل تبدیل هستند .اگر جیوه مولود هیدروژن قرار گیرد گوگرد می شود و فکر می کنم اگر مولود نقره قرار گیرد فلز شبه طلا می شود که جویندگان طلا آن را با طلا اشتباه می گرفتند و خود فلز گرانبهایی است .بنابراین در شرایطی جیوه و گوگرد به یکدیگر قابل تبدیل هستند.فکر کنم در طبیعت اول عناصر رادیو اکتیویته به وجود آمده باشند یعنی اولین عنصری که به وجود آمده رادیم والد عناصر رادیو اکتیویته بوده است یعنی اشعه ها اولین عناصر بوده اند. می توان گفت در ذرات نقش والد انتخاب و پیوند بین پروتون و نوترون و الکترون ها وتشکیل ذره جدید است.لیتیم سرپرست یا والد گروه ۳ والد اکسیژن و هیدروژن است و به این ترتیب در دریاها اکسیژن و هیدروژن به صورت طبیعی افزایش می یابد و باعث گسترش دریاها و اقیانوس هاست .
اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو smile072

نمایه کاربر
rohamavation

نام: roham hesami radرهام حسامی راد

محل اقامت: 100 مایلی شمال لندن جاده آیلستون، لستر، لسترشر. LE2

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۰۸:۳۴


پست: 3266

سپاس: 5491

جنسیت:

تماس:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط rohamavation »

مینو خانم اگر جدول تناوبی را به شکل ساعت بکشیم که در واقع به همین شکل هم هست و ساختارش در طبیعت همین شکل را داره و نظم ذرات هم از همین ناشی میشه در واقع در ریاضی و فیزیک و نجوم اگر جدول تناوبی را دایره و ساعت شکل بگیریم اثبات قضایا در طبیعت راحت میشه . والد ساعت صفر اکسیژن والد گاز های هوا است که خود مولود لیتیم والد عناصر قلیایی است و بقیه عناصر مولود هستند.بخدا متوجه نشدم میشه بگین منظورتون چیست .اگه این هست به هر عنصر عددی اختصاص داده شده که عدد اتمیه، اعداد با نمادهای عنصر مربوطه جایگزین شدن .جدول تناوبی عناصر مایا بر اساس لایه های الکترونیه پوسته ها به صورت دایره های متحدالمرکز نشان داده شدن . هر ردیف در شکل جدول به صورت یک حلقه نشون داده شده بهش میگم مدل مایا به نظرتون همین مدل فعلی قابل فهم تر نیست.
تصویر

۱۲۳۴

نام: مینو

عضویت : سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۲۳ - ۱۱:۵۲


پست: 342

سپاس: 3

جنسیت:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط ۱۲۳۴ »

rohamavation نوشته شده:
جمعه ۱۴۰۲/۲/۱ - ۰۸:۰۶
مینو خانم اگر جدول تناوبی را به شکل ساعت بکشیم که در واقع به همین شکل هم هست و ساختارش در طبیعت همین شکل را داره و نظم ذرات هم از همین ناشی میشه در واقع در ریاضی و فیزیک و نجوم اگر جدول تناوبی را دایره و ساعت شکل بگیریم اثبات قضایا در طبیعت راحت میشه . والد ساعت صفر اکسیژن والد گاز های هوا است که خود مولود لیتیم والد عناصر قلیایی است و بقیه عناصر مولود هستند.بخدا متوجه نشدم میشه بگین منظورتون چیست .اگه این هست به هر عنصر عددی اختصاص داده شده که عدد اتمیه، اعداد با نمادهای عنصر مربوطه جایگزین شدن .جدول تناوبی عناصر مایا بر اساس لایه های الکترونیه پوسته ها به صورت دایره های متحدالمرکز نشان داده شدن . هر ردیف در شکل جدول به صورت یک حلقه نشون داده شده بهش میگم مدل مایا به نظرتون همین مدل فعلی قابل فهم تر نیست.
من میگم تبدیل ذرات به یکدیگر در طبیعت به این شکل هست مثلا لیتیم بوده که به عنوان والد در آبها با تبدیل هلیم به هیدروژن و تبدیل گاز بی اثر دیگری به اکسیژن باعث تشکیل آب میشه .والد نقش انتخاب و پیوند اتمی و زیر اتمی به یکدیگر را برعهده دارد.فکر می کنم در واقع لیتیم والد و عنصر موثر ومهمی در تشکیل آب و خاک بوده است.و باعث تشکیل و تولید خاک و آب شده است.و همچنین نتیجه گیریم اینه که تمام ذرات بااصطلاح رابطه والد و فرزندی دارند.همچنین ساعت دقیق آفرینش براساس همین رابطه والد و مولودی ذرات است.
اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو smile072

نمایه کاربر
MRT

نام: محمدرضا طباطبایی

محل اقامت: تبریز

عضویت : پنج‌شنبه ۱۳۸۶/۴/۲۱ - ۱۸:۱۷


پست: 2453

سپاس: 95

جنسیت:

تماس:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط MRT »

۱۲۳۴ نوشته شده:
جمعه ۱۴۰۲/۲/۱ - ۱۰:۳۱
rohamavation نوشته شده:
جمعه ۱۴۰۲/۲/۱ - ۰۸:۰۶
مینو خانم اگر جدول تناوبی را به شکل ساعت بکشیم که در واقع به همین شکل هم هست و ساختارش در طبیعت همین شکل را داره و نظم ذرات هم از همین ناشی میشه در واقع در ریاضی و فیزیک و نجوم اگر جدول تناوبی را دایره و ساعت شکل بگیریم اثبات قضایا در طبیعت راحت میشه . والد ساعت صفر اکسیژن والد گاز های هوا است که خود مولود لیتیم والد عناصر قلیایی است و بقیه عناصر مولود هستند.بخدا متوجه نشدم میشه بگین منظورتون چیست .اگه این هست به هر عنصر عددی اختصاص داده شده که عدد اتمیه، اعداد با نمادهای عنصر مربوطه جایگزین شدن .جدول تناوبی عناصر مایا بر اساس لایه های الکترونیه پوسته ها به صورت دایره های متحدالمرکز نشان داده شدن . هر ردیف در شکل جدول به صورت یک حلقه نشون داده شده بهش میگم مدل مایا به نظرتون همین مدل فعلی قابل فهم تر نیست.
من میگم تبدیل ذرات به یکدیگر در طبیعت به این شکل هست مثلا لیتیم بوده که به عنوان والد در آبها با تبدیل هلیم به هیدروژن و تبدیل گاز بی اثر دیگری به اکسیژن باعث تشکیل آب میشه .والد نقش انتخاب و پیوند اتمی و زیر اتمی به یکدیگر را برعهده دارد.فکر می کنم در واقع لیتیم والد و عنصر موثر ومهمی در تشکیل آب و خاک بوده است.و باعث تشکیل و تولید خاک و آب شده است.و همچنین نتیجه گیریم اینه که تمام ذرات بااصطلاح رابطه والد و فرزندی دارند.همچنین ساعت دقیق آفرینش براساس همین رابطه والد و مولودی ذرات است.
این تبدیلات در حرارت و فشار خیلی زیاد و در قلب یک ابر نو اختر در مراحل پایانی زندگی خود و قبل از انفجار صورت می گیرد. اصولا تشکیل هسته ها تا قبل از آهن گرمازا ولی بعد از آهن گرما گیر یعنی با جذب نوترون و پروتون توسط هسته ها مقدور است حالا ممکن است چند هسته با هم ادغام شده و هسته سنگین تری را شکل بدهند. منظور شما پیوند هسته ای مشابه پیوند شیمیایی است. در پیوند شیمیایی مواد جدید تشکیل می شوند ولی در پیوند هسته ها عناصر جدید پدیدار خواهند شد. اصولا کسی از درون یک ابر نو اختر بی خبر است چون شرایط آنجا خیلی سخت یعنی داغ و پر فشار است. ولی هر چیزی ممکن است که روی دهد چون شرایط ستاره ها نیز بسیار متفاوت است و بحث ما کلی است نه با اشاره به جزئیات. تازه در مرکز سیاره زمین نیز فعالیت هسته ای خاموش نشده و در جریان است یعنی عناصر پرتوزا در حال واپاشی و حتی شکافت هم هستند. در معادن اورانیوم گابن یک راکتور طبیعی شکافت هسته ای در حال فعالیت بوده است یعنی یک راکتور کوهی.
با توجه به ماده 8 قوانین تالار گفتمان شبكه فیزیك هوپا :

ارايه انديشه‌هاي نو در فيزيك و متافيزيك ، رياضيات مختص فيزيك ، حساب و هندسه دوجيني در وب سايت شخصي :

https://ki2100.com

تصویر

تصویر

۱۲۳۴

نام: مینو

عضویت : سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۲۳ - ۱۱:۵۲


پست: 342

سپاس: 3

جنسیت:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط ۱۲۳۴ »

فکر کنم بور والد گروه ۷ ساعت جدول تناوبی ذره باهوشی هست که می توان گفت ذره والد تکنولوژی مدرن هست و با اینکه باصطلاح خیلی خودنمایی نمی کند ولی ذره خیلی مهمی است.
اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو smile072

۱۲۳۴

نام: مینو

عضویت : سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۲۳ - ۱۱:۵۲


پست: 342

سپاس: 3

جنسیت:

Re: جدول تناوبی عنصرهای شیمیایی یا جدول مَندَلیُف

پست توسط ۱۲۳۴ »

۱۲۳۴ نوشته شده:
پنج‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۳۱ - ۱۲:۰۶
۱۲۳۴ نوشته شده:
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۳ - ۱۹:۴۰
اگر جدول تناوبی را به شکل ساعت بکشیم که در واقع به همین شکل هم هست و ساختارش در طبیعت همین شکل را داره و نظم ذرات هم از همین ناشی میشه در واقع در ریاضی و فیزیک و نجوم اگر جدول تناوبی را دایره و ساعت شکل بگیریم اثبات قضایا در طبیعت راحت میشه . والد ساعت صفر اکسیژن والد گاز های هوا است که خود مولود لیتیم والد عناصر قلیایی است و بقیه عناصر مولود هستند. والد ساعت یک هیدروژن هست که والد فلزات قلیایی خاکی هست و بقیه عناصر مولود هستند.هیدروژن وقتی مولود نئون قرار می گیرد هلیم می شود . والد ساعت ۲ ید والد عناصر غیرفلزی آبی هست و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد مس می شود که کارش در بدن منشأ لنف هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۳ لیتیم والد عناصر قلیایی هست و بقیه عناصر مولود هستند و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد آهن می شود که منشا خون در بدن هست و وقتی مولود ید قرار می گیرد لیتیم می شود . والد ساعت ۴ رادیم والد عناصر رادیو اکتیویته هست و بقیه عناصر مولود هستند و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد روی می شود که منشا پوست بدن هست ..والد ساعت ۵ سرب هست که وقتی مولود هیدروژن میشه کلسیم میشه و کارش در بدن در ساخت استخوان و دندان هست و والد عناصر سمی و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۶ تیتانیوم هست که وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد پتاسیم می شود والد عناصر دارای اشعه مادون هست که پتاسیم کارش در بدن تبادل بین سلولی هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۷ بور هست که والد عناصر نیمه رسانا هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۸ کربن والد عناصر غیرفلزی خشکی هست و کارش در بدن سرچشمه گوشت هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۹ جیوه است که وقتی مولود هیدروژن می شود گوگرد می شود که کارش در بدن تولید اسید در معده و روده هست و بقیه عناصر مولود هستند .والد ساعت ۱۰ نئون هست که والد گازهای بي اثر هست و وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد سدیم می شود و کارش در بدن تبادل بین سلولی هست و بقیه عناصر مولود هستند. .والد ساعت ۱۱ نقره والد همه جواهر آلات هست چه فلزی و چه غیر فلزی و بقیه عناصر مولود هستند و منشا چشم و...است و عدد ۱۲ اورانیوم که خودش اکسیژن بوده و مولود رادیم شده اورانیوم شده هست و بقیه عناصر مولود هستند .شاید من نکته ایی را اشتباه کنم ولی مطمئنا این رابطه والد و مولود در بین ذرات برقراره .مثلا هلیم وقتی مولود لیتیم میشه هیدروژن میشه.یا اکسیژن وقتی مولود هیدروژن میشه آلومینیوم میشه. هیدروژن وقتی مولود نقره میشه طلا میشه .و مس وقتی مولود نقره میشه تنگستن میشه . سرب وقتی مولود هیدروژن میشه کلسیم میشه . تا این حد تغییر خصوصیات دارند . مثلا اگر بتوانند در ماشینهای هیدروژنی تبدیل ذراتی که قابل تبدیل به هم هستند را انجام بدهند چون هلیم و هیدروژن و نیتروژن و طلا به یکدیگر قابل تبدیلند می توانند خطرات را از بین ببرند و سود آور هم باشه . ولی مس و طلا به یکدیگر قابل تبدیل نیستند .ید وقتی مولود هیدروژن می شود مس می شود . بنابراین ید و مس و تنگستن در شرایطی به یکدیگر قابل تبدیل هستند .مثلا روی یا زینک و فسفر و مروارید و رادیم و پو لو نیوم و رادون و آرسنیک به یکدیگر قابل تبدیل هستند البته با شرایط خاص. اگر رادیم مولود هیدروژن شود روی یا زینک می شود .اگر روی مولود ید شود فسفر می شود و اگر فسفر مولود نقره شود مروارید می شود و اگر رادیم مولود بور شود پولونیوم می شود.اگر رادیم مولود نئون شود رادون می شود .اگر فسفر مولود گوگرد قرار گیرد آرسنیک می شود .اگر لیتیم مولود هیدروژن شود آهن می شود و اگر آهن مولود نقره شود پلاتین می شود و اگر آهن مولود بور شود کبالت می شود . بنابراین پلاتین و آهن و لیتیم و کبالت در شرایطی قابل تبدیل به یکدیگر هستند. و اگر هلیم مولود لیتیم شود هیدروژن می شود .تمام گازهای هوا به غیر از گازهای بی اثر مولود اکسیژن هستند . و اگر هلیم مولود اکسیژن قرار گیرد نیتروژن می شود .بنابراین هلیم و نیتروژن و هیدروژن و طلا قابل تبدیل به یکدیگرند. فکر کنم اگر اکسیژن مولود رادیم قرار گیرد اورانیوم می شود و فکر کنم اگر اکسیژن مولود گوگرد قرار گیرد کلر می شود و اگر اکسیژن مولود ید شود فلوئور می شود بنابراین اکسیژن و اورانیوم و آلومینیوم و کلر و فلوئور درشرایطی قابل تبدیل هستند .سرب اگر مولود هیدروژن شود کلسیم می شود . بنابراین سرب و کلسیم در شرایطی قابل تبدیل هستند. فکر می کنم کربن اگر مولود نئون قرار گیرد کریپتون می شود و کربن اگر مولود هیدروژن قرار گیرد منیزیم می شود و اگر کربن مولود بور قرار گیرد سیلیسیم می شود . بنابراین کریپتون و کربن و سیلسیم و منیزیم و عقیق و الماس به یکدیگر قابل تبدیل هستند .فکر کنم رادیم وقتی مولود نئون قرار می گیرد رادون می شود. بنابراین رادیم و روی و فسفر و رادون قابل تبدیل هستند . سرب اگر مولود بور قرار گیرد آنتیموان می شود. بنابراین سرب و کلسیم و آنتیموان در شرایطی قابل تبدیل هستند. پتاسیم اگر مولود بور قرار گیرد ژرمانیوم می شود و فکر کنم اگر پتاسیم مولود نئون قرار گیرد آرگون می باشد . بنابراین پتاسیم و آرگون و ژرمانیوم و تیتانیوم درشرایطی قابل تبدیل هستند. نئون وقتی مولود هیدروژن قرار می گیرد سدیم می شود .بنابراین فکر می کنم سدیم و نئون در شرایطی قابل تبدیل به یکدیگر هستند.فکر کنم اکسیژن وقتی مولود نئون قرار می گیرد زنون هست . البته مطمئن نیستم .پس بنابراین اکسیژن و زنون و آلومینیوم و اورانیوم و کلر و فلوئور در شرایطی به یکدیگر قابل تبدیل هستند .اگر جیوه مولود هیدروژن قرار گیرد گوگرد می شود و فکر می کنم اگر مولود نقره قرار گیرد فلز شبه طلا می شود که جویندگان طلا آن را با طلا اشتباه می گرفتند و خود فلز گرانبهایی است .بنابراین در شرایطی جیوه و گوگرد به یکدیگر قابل تبدیل هستند.فکر کنم در طبیعت اول عناصر رادیو اکتیویته به وجود آمده باشند یعنی اولین عنصری که به وجود آمده رادیم والد عناصر رادیو اکتیویته بوده است یعنی اشعه ها اولین عناصر بوده اند. می توان گفت در ذرات نقش والد انتخاب و پیوند بین پروتون و نوترون و الکترون ها وتشکیل ذره جدید است.لیتیم سرپرست یا والد گروه ۳ والد اکسیژن و هیدروژن است و به این ترتیب در دریاها اکسیژن و هیدروژن به صورت طبیعی افزایش می یابد و باعث گسترش دریاها و اقیانوس هاست .
اگر نابغه نیستی که از زندگی پیشتر روی
با او همگام شو smile072

ارسال پست