امکان چک کردن ایمیل در چشم‌!

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
كوروش بزرگ

عضویت : جمعه ۱۳۸۶/۱۱/۱۹ - ۰۰:۳۱


پست: 143

سپاس: 1

امکان چک کردن ایمیل در چشم‌!

پست توسط كوروش بزرگ »

امکان چک کردن ایمیل در چشم‌!

امیدواریم بتوانیم لنزهای چشمی طراحی کنیم که به یک صفحه‌ی نمایش،‌ سرویس‌های ارتباط‌های بی‌سیم و برخی از قابلیت‌های محاسبه‌ای مجهز باشید.
استاد جوان ایرانی دانشگاه واشنگتن و همکارانش موفق به ابداع نمونه‌ی آزمایشی لنزهای چشمی ویژه‌ای شده‌اند که می‌توانند در آینده به‌مثابه‌ی صفحه‌ی نمایشگر رایانه عمل کرده و امکان دسترسی به صفحه‌های اینترنتی، چک کردن نامه‌های الکترونیکی و انجام بازی‌های رایانه‌ای را از طریق چشم فراهم کنند!.
به‌گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «دکتر بابک امیر پرویز» دانشگر جوان ایرانی دانشگاه واشنگتن - که تحصیلات دانشگاهی‌اش را در رشته‌ی مهندسی الکترونیک در دانشگاه «صنعتی شریف» آغاز کرده و در دانشگاه‌های «میشیگان» و «هاروارد» نیز در زمینه‌ی مهندسی الکترونیک، فیزیک و شیمی و بیولوژی شیمیایی تحصیل کرده - دستاورد علمی اخیر خود و همکارانش را یک گام کوچک و در عین حال بسیار مهم در این عرصه توصیف کرده و معتقد است لنز ابداعی می‌تواند کاربردهایی بسیار متنوع و حتی دور از ذهن داشته باشد.
دکتر «امیر پرویز» - که به‌دلیل ابداع این روش و مجموعه تحقیقات دیگرش از سوی مجله‌ی علمی معتبر «تکنولوژی رویو» (Technology Review) دانشگاه «ام آی تی» (MIT) به‌عنوان یکی از 35 مخترع جوان سال 1386 (2007 میلادی) انتخاب شده است - اظهار داشت: در حال کار کردن روی لنزهای چشمی هستیم که در آینده دربرگیرنده یک صفحه‌ی نمایش خواهد بود.
امیدواریم بتوانیم لنزهای چشمی‌ای طراحی کنیم که به یک صفحه‌ی نمایش،‌ سرویس‌های ارتباط‌های بی‌سیم و برخی از قابلیت‌های محاسبه‌ای مجهز باشد.
چنین صفحه‌ی نمایشی قادر خواهد بود که تصاویر را مستقیما روی صفحه‌ای از چشم کاربر منعکس کرده یا تصویر رایانه‌ای را در بالای آن‌چه نمایش دهد که به‌طور طبیعی در دنیای خارج می‌بینیم (که به این حالت در اصطلاح «واقعیت افزوده» می‌گویند).
استادیار بیونانوتکنولوژی، MEMS و خودمونتاژی دانشکده‌ی مهندسی الکترونیک دانشگاه «واشنگتن» با تأکید بر این‌که قابلیت‌های چنین فناوری‌ای می‌تواند فوق‌العاده و بسیار زیاد باشد تصریح کرد: «اندازه‌ی صفحه نمایش» یکی از مهم‌ترین عللی است که نمی‌توانیم تلفن‌های همراه محاسبه‌گر و ابزار مخابراتی و ارتباطاتی را مینیاتوری کنیم.
برای مثال در بیش‌تر این ابزار نیاز به نمایش اطلاعات وجود دارد. هرچند این امکان وجود دارد که بخش الکترونیکی از یک تلفن بی‌سیم کوچک‌تر ساخته شود یعنی کم‌تر از اندازه‌ی مشخصی باشد اما صفحه‌ی نمایش آن قطعاً بسیار کوچک و البته غیرقابل استفاده خواهد شد.
اما چنان‌چه «صفحه‌ی نمایش» این ابزار قابل‌اتصال با بدن مانند: «لنزهای تماسی» باشد روشی که با چنین ابزاری ارتباط برقرار می‌کنیم می‌تواند حقیقتا متحول‌کننده و انقلابی در این صنعت باشد.
اگرچه تا این لحظه هنوز یک صفحه‌ی نمایش بی‌سیم کاملاً کاربردی را طراحی نکرده‌ایم اما توانسته‌ایم برخی از فناوری‌های کلیدی و مهم را - که برای ساخت چنین لنزهای تماسی تکمیلی مورد نیاز هستند – به‌نمایش بگذاریم.
وی یاداور شد: «تاکنون توانسته‌ایم نشان دهیم که میکروقطعه‌های الکترونیکی و اپتوالکترونیکی با کارایی بالا را می‌توان به زیرلایه‌های نازک، شفاف و انعطاف‌پذیر متصل کرد که به‌طور مناسبی عمل می‌کند.
هم‌چنین توانستیم نشان دهیم که تمام اتصال‌های درونی فلزی در ابعاد میکرون را - که برای ساخت یک مدار الکترونیکی ضروری هستند - می‌توان روی یک «لنز تماسی» ساخت.»
«امیر پرویز» در پایان تأکید کرد که این لنزها روی خرگوش‌ها آزمایش شده و تاکنون هیچ‌گونه اثر جانبی نامطلوبی نداشته‌اند.
گفتنی است دکتر «بابک امیر پرویز» تحصیلات متوسطه‌ی خود را در دبیرستان «علامه حلی تهران» سپری کرده و پس از پایان تحصیلات کارشناسی در رشته‌ی «مهندسی الکترونیکن در دانشگاه «صنعتی شریف» برای ادامه‌ی تحصیل به دانشگاه «میشیگان» رفته است.
وی هم‌چنین مدتی به‌عنوان طراح و مدیر تولید «سیستم‌های فتونیک» در یک شرکت فعالیت کرده و سپس به‌عنوان محقق پست‌دکتری به دپارتمان شیمی و بیولوژی شیمیایی دانشگاه «هاروارد» پیوست. وی از سال 1382 (2003 میلادی) عضو هیأت علمی دانشکده‌ی مهندسی الکترونیک دانشگاه «واشنگتن» است.
«امیر پرویز» در حال حاضر به‌عنوان معاون اجرایی مرکز «علوم زندگی در ابعاد میکرو» (Micro Scale Life Sciences) دانشگاه «واشنگتن» به فعالیت‌های علمی و پژوهشی اشتغال دارد.
، «دکتر بابک امیر پرویز» دانشگر جوان ایرانی دانشگاه واشنگتن - که تحصیلات دانشگاهی‌اش را در رشته‌ی مهندسی الکترونیک در دانشگاه «صنعتی شریف» آغاز کرده و در دانشگاه‌های «میشیگان» و «هاروارد» نیز در زمینه‌ی مهندسی الکترونیک، فیزیک و شیمی و بیولوژی شیمیایی تحصیل کرده - دستاورد علمی اخیر خود و همکارانش را یک گام کوچک و در عین حال بسیار مهم در این عرصه توصیف کرده و معتقد است لنز ابداعی می‌تواند کاربردهایی بسیار متنوع و حتی دور از ذهن داشته باشد.
منبع خبر : ايسنا
همیشه پیرو کیش یکتا پرستی باش ، اما هیچ کس را مجبور به پیروی از کیش خود مکن.

ارسال پست