لطفا نقاط ضعف و قوت هوپا رو بنویسید تا مدیر وبسایت هم مطلع بشه و نواقص رو برطرف کنه .
ممنون

aalireza نوشته شده:بعله....یکی از بزرگترین ضعفها اجباری نبودنِ جست و جو قبل از پرسشِ سؤال توسطِ کاربراست.
نعخیر...یکی از ابتدایی ترین ضعف ها اجباری نبودنِ جست و جو قبل از پرسشِ سؤال توسطِ کاربراست.aalireza نوشته شده:بعله....یکی از بزرگترین ضعفها اجباری نبودنِ جست و جو قبل از پرسشِ سؤال توسطِ کاربراست.
aalireza نوشته شده:بعله....یکی از بزرگترین ضعفها اجباری نبودنِ جست و جو قبل از پرسشِ سؤال توسطِ کاربراست.
خسته نباشی!adrina نوشته شده:aalireza نوشته شده:بعله....یکی از بزرگترین ضعفها اجباری نبودنِ جست و جو قبل از پرسشِ سؤال توسطِ کاربراست.![]()
از من یاد بگیرید نه جستجو میکنم نه تاپیک میزنم
چیزی که من گفتم از نظرِ فنّی «طعنه» محسوب میشه رفیق، بهاین دلیل که قبلاً بهدفعات (واقعاً بهدفعات) بحث شده ولی...Cartouche نوشته شده: اول اینکه تشکر کنم از کسی که این تاپیکو زده ، چون مدیرا که هیچ توجهی به این موضوعات عملا نمیکنن.(شایدم میکنن ، ولی ظاهرا نمیکنن).ولی این تاپیک یه فایده ی خوب و بسایر مفید تر دیگه داره ، و اونم فرهنگ سازیه.و اینکه کارای پسندیده ای مثله همین جستجو کردن ، قبل از پست دادن رو جا میندازه.
در مورد جستجو قبل از پست دادن هم باید بگم ، که اینجوریم نیست که شما میگی ، جناب علیرضا.خیلیا رعایت میکنن ، ولی تعدادیم هستن که واقعا رعایت نمیکنن.
....
تاپیک توش داده میشه، منتهی یا مثلِ پارادوکسِ راسل هر کس هر چی عشقش میکشه میگه، یا مثلِ اون بینهایت و خطوطِ موازی هزاران بار تو این انجمن بحث شده (خودمم فکر کنم تو این انجمن راجع به projective geometry صحبت کردم)، یا مثلِ اون فاکتوریلیه سطحش بسیار بالاتر از سطحِ سؤالکنندهست یا... تو اگه میتونی تاپیک بده یا دوباره اون سؤالات رو احیا کن، منم همکاری میکنم.Cartouche نوشته شده: در مورد هوپا هم بگم ، که تالار ریاضی واقعا داره خاک میخوره.اصلا توش تاپیکی داده نمیشه.و اینکه تاپیک هایی مثل سوالات مکانیک با پاسخ... و ریاضی با پاسخ .... کلا از کار افتاده.
امیدوارم طی سالهای اینده این طرز رفتار ; طرز رفتار من نباشه ;تاپیک توش داده میشه، منتهی یا مثلِ پارادوکسِ راسل هر کس هر چی عشقش میکشه میگه...
چنین مسئله ای هیچ گاه متداول نبوده و نمی توان چنین کاری کردaalireza نوشته شده:بعله....یکی از بزرگترین ضعفها اجباری نبودنِ جست و جو قبل از پرسشِ سؤال توسطِ کاربراست.
کاربران آنلاین رو یکجا نشون نمی ده ؟Clever child نوشته شده:یه مقدار فضای کاریش برای پست دادن مناسب نیست
نه کاربران آن لاین رو یکجا نشون میده
نه پست های جدید رو بدون اون که توی تاپیک ها طبقه بندی کنه نشون میده تا آدم بدونه تو سایت چه خبره یعنی مرتب سازی پست ها فقط براساس تاریخ ارسال
نحوه قرار گیری تاپیک ها هم یه ذره مزخرفه
radical نوشته شده: aalireza نوشته است:بعله....یکی از بزرگترین ضعفها اجباری نبودنِ جست و جو قبل از پرسشِ سؤال توسطِ کاربراست.
چنین مسئله ای هیچ گاه متداول نبوده و نمی توان چنین کاری کرد
---aalireza نوشته شده:
چیزی که من گفتم از نظرِ فنّی «طعنه» محسوب میشه رفیق، بهاین دلیل که قبلاً بهدفعات (واقعاً بهدفعات) بحث شده ولی...
این تاپیکِ راسل هست و خواننده میتونه بهش مراجعه کنه (http://hupaa.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=21355)امیدوارم طی سالهای اینده این طرز رفتار ; طرز رفتار من نباشه ;
پارادوکس راسل از مبانی ریاضیات است و ما نیز در پبرامون آن سخن گفتیم بعلاوه سخن شما هیچ ربطی به مقاله ی داده شده توسط کابر زننده ی تاپیک نداشت جناب استاد افسار دل در دست گرفته .