مهندسی ژنتیک/ژن درمانی

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
نمایه کاربر
mahboobeh

محل اقامت: رامسر

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۸۷/۲/۲۲ - ۲۰:۰۷


پست: 1431

سپاس: 381

جنسیت:

تماس:

مهندسی ژنتیک/ژن درمانی

پست توسط mahboobeh »

اینجا جدیدترین یافته ها درمورد مهندسی ژنتیک و ژن در مانیو میذاریم smile072
آخرین ویرایش توسط mahboobeh چهارشنبه ۱۳۹۱/۸/۲۴ - ۰۱:۱۷, ویرایش شده کلا 1 بار

نمایه کاربر
mahboobeh

محل اقامت: رامسر

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۸۷/۲/۲۲ - ۲۰:۰۷


پست: 1431

سپاس: 381

جنسیت:

تماس:

Re: مهندسی ژنتیک/ژن درمانی

پست توسط mahboobeh »

درمان کامل صرع با ژن درمانی/ افزودن ژنهای آرامش به مغز



افزودن ژنهای "آرامش" به سلول های مغزی بیش فعال، توانست به طور کامل و برای نخستین بار موش های مبتلا به صرع را درمان کند.




به گزارش خبرگزاری مهر؛ محققان انگلیسی معتقدند راهبرد آنها می تواند به بیمارانی کمک کند که نمی توانند با استفاده از دارو حملات صرع خود را کنترل کنند.

در این بررسی از یک ویروس برای وارد کردن ژنهای جدید به تعداد اندکی از نورون ها استفاده شد.

حدود 50 میلیون نفر در سراسر به صرع مبتلا هستند.

با این حال دارو فقط برای 30 درصد از بیماران موثر است. شیوه های جایگزین شامل جراحی است که در آن بخشی از مغز برداشته و یا یک محرک الکتریکی در مغز کاشته می شود.

مغز با ارتباطات الکتریکی تک نورون ها با یکدیگر زنده است و پیام های جدید را به هم منتقل می کنند.

با این حال اگر گروهی از نورون ها هیجانی شوند می توانند کل سیستم را به بحران بیاندازند و موجب بروز حملات صرع شوند.

محققان دانشگاه کالج لندن دو شیوه را برای دستکاری رفتار تک سلول های درون مغز به منظور پیشگیری از بروز حملات ارائه کرده اند.

در هر دو روش از ویروس هایی استفاده می کنند که به مغز تزریق می شود تا بخش های ریزی از DNAرا به کد ژنتیکی فقط چند صد نورون اضافه کنند.

یک شیوه سطح طبیعی بازداری سلول های مغزی را به منظور آرام سازی آنها افزایش داد.

این درمان نوعی ژن درمانی است. اروپا نخستین ژن درمانی را در ماه جاری(نوامبر) 2012 تایید کرد.

پس از دو هفته ژن درمانی، تعداد حملات صرع به طور قابل توجهی کاهش یافت و موش ها طی یک ماه درمان شدند.

دکتر رابرت ویک یکی از دانش پژوهان این مطالعه می گوید این نخستین بار است که یک ژن درمانی برای توقف کامل حملات صرع مورد استفاده قرار گرفته است.

در روش دوم، محققان ژنی را از جلبک گرفتند که می توان آن را با نور کنترل کرد. پس از درمان، عملکرد نورون ها تغییر نکرد البته تا زمانی که نور از طریق یک لیزر کاشته شده به آنها تابید.

این نور مانع از اختلال در عملکرد نورون ها و در نتیجه مانع از بروز حمله صرع می شود. محققان می گویند این شیوه می تواند مشابه دیفیبریلاتور قلب کار کند که در سینه برای کنترل ضربان نامنظم قلب کاشته می شود.

با این حال دانشمندان خواستار انجام تحقیقات بیشتر در زمینه ژن درمانی صرع پیش از ارائه آن به بیماران شده اند.

نتایج این تحقیقات در نشریه Science Translation Medicineمنتشر شده است.

منبع

نمایه کاربر
mahboobeh

محل اقامت: رامسر

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۸۷/۲/۲۲ - ۲۰:۰۷


پست: 1431

سپاس: 381

جنسیت:

تماس:

Re: مهندسی ژنتیک/ژن درمانی

پست توسط mahboobeh »

پیش بینی زمان مرگ انسانها/ کشف ژن مربوط به ساعت مرگ



دانشمندان یک نوسان ژنی را کشف کرده اند که به قدری می‌تواند بر ساعت بدنی انسان تأثیر بگذارد که حتی زمان روزی که بیشترین احتمال مرگ فرد وجود داشته باشد را پیش بینی می‌کند.




به گزارش خبرگزاری مهر، محققان ابراز امیدواری کرده اند که درنهایت بتوان از این نتایج برای تشخیص زمانی استفاده کرد که بیماران سکته ای و یا بیماران قلبی باید داروی خود را برای بیشترین تأثیر مصرف کنند یا زمانی که بیمار باید در بیمارستان باشد و به دقت و از نزدیک مورد بررسی و آزمایش قرار گیرد.

این گروه از دانشمندان آمریکایی زمانی که درباره گسترش بیماری پارکینسون و آلزایمر تحقیق می کردند، این نوسان ژنی را کشف کرده اند.
تصویر
نتایج تحقیقات جدید را می توان برای تعیین زمان مصرف دارو برای بهترین تأثیر و آزمایشهای بیمارستانی مورد استفاده قرار داد

دانشمندان الگوهای خواب 1200 نفر از افراد 65 ساله ای که به صورت سالانه مورد بررسیهای عصب شناختی و روانپزشکی قرار داشتد را مورد بررسی قرار دادند.
تصویر
دانشمندان به این نتیجه رسیدند که افرادی که دارای ژنوتیپ AA یا AG هستند به طور متوسط پیش از ساعت 11 صبح از دنیا رفته و افرادی که ژنوتیپ GG دارند بیشتر پس از ساعت 6 عصر از دنیا رفته اند

آنها یک ملکول واحد نزدیک یک ژن به نام " Period 1" کشف کرده اند که پایه آن بر آدرنالین (A) یا گوانین (G) قرار دارد.

از هر 6 نفر 4 نفر دارای ژنوتیپ نوع A هستند، بنابراین از آنجا که افراد دو سری کروموزوم دارند، یک فرد 36 درصد شانس داشتن دو ژنوتیپ A دارد ، 16 درصد شانس داشتن دو ژنوتیپ G داشته و از 48 درصد شانس داشتن ژنوتیپ یک A و یک G برخوردار است.

نتایج این تحقیقات در مجله سالانه عصب شناسی منتشر شده و نشان می دهد که افرادی که دارای ژنوتیپ AA هستند به طور طبیعی یک ساعت زودتر از افرادی که دارای ژنوتیپ GG هستند بیدار می شوند و دارندگان ژنوتیپ AG بین دو گروه دیگر بیدار می شوند.

آنها همچنین نشان داده اند که ژنوتیپ AA یا AG درست پیش از ساعت 11 صبح از دنیا رفته اند و افرادی که دارای ژنوم GG هستند درست پیش از ساعت 6 عصر از دنیا رفته اند.

منبع

نمایه کاربر
mahboobeh

محل اقامت: رامسر

عضویت : یک‌شنبه ۱۳۸۷/۲/۲۲ - ۲۰:۰۷


پست: 1431

سپاس: 381

جنسیت:

تماس:

Re: مهندسی ژنتیک/ژن درمانی

پست توسط mahboobeh »

افراد چاق خوشحال‌ ترند/ ژن چاقی افسردگی را کاهش می‌دهد


تحقیقات علمی جدیدی نشان می دهد که برای چرایی شاد بودن افراد چاق شواهد ژنتیکی وجود دارد.




به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان ژن چاقی را با ژن شادی نسبت داده اند و برخی از این افراد چاق به گونه ای رفتار می کنند که به اندازه کافی در این رابطه دارای اعتماد به نفس هستند.

این تحقیقات می تواند توضیحی برای این مسئله باشد که چرا شخصیتهای داستانی و افسانه ای چاق همواره افرادی مهربان و شاد به تصویر کشیده می شوند.

دانشمندان دانشگاه مک مستر کانادا به این نتیجه رسیده اند که FTO به عنوان ژن چاقی ژن شادی نیز محسوب می شود. FTO سهم مهمی از نظر ژنتیکی در چاقی دارد. اما این ژن به کاهش هشت درصدی افسردگی نیز نسبت داده شده است.
تصویر
محققان دانشگاه مک مستر کانادا درحال تحقیق روی ارتباط میان چاقی و افسردگی بودند اما آنها وضعیت ژنتیکی و روانپزشکی افرادی را که در این تحقیق شرکت کرده بودند مورد بررسی قرار داده و عکس موضوع مورد تحقیق خود را در یافتند.

افراد این تحقیق در مطالعه EpiDREAM موسسه تحقیقات سلامت جمعیت شرکت کرده بودند، این تحقیق نمونه DNA 17200 نفر را از 21 کشور مورد بررسی قرار داده است.

نتایج این تحقیق نشان می دهد که افرادی که پیشتر دارای ژن FTO ( ژن چاقی) بوده اند نشانه های بسیار کمتری از افسردگی دارند.

یافته های این تحقیق به واسطه تحلیلهای وضعیت ژنتیکی بیماران در سه تحقیق بین المللی دیگر نیز مورد تأیید قرار گرفت.

دیوید میر از دانشگاه مک مستر کانادا اظهار داشت: ما می خواستیم مسیر متفاوتی را دنبال کنیم و از این فرضیه آغاز کردیم که می گوید هم افسردگی و هم چاقی دارای یک نوع فعالیت مغزی هستند. ما فرض کرده بودیم که ژنهای چاقی و افسردگی به هم ارتباط دارند.

وی افزود: ژن چاقی کاهش هشت درصدی افسردگی را هم به دنبال دارد و این امر تغییر چندانی در وضعیت روزانه بیمار ایجاد نمی کند. این درحالی است که ما یک پایه ملکولی جدید برای افسردگی یافتیم و این اولین شواهدی است که نشان می دهد ژن چاقی FTO با حفظ فرد علیه افسردگی نسبت دارد.

ارسال پست