قدیمی های هوپا
Re: قدیمی های هوپا
منم الان جزو قدیمی ها حساب میشم.
it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing.
احساس میکنم اینجا دفتر تصورات منه. چه چیزایی توی سرم بود.
چقد انگار کوچیکتر شده این هوپا
از وقتی نشد فیزیک رو ادامه بدم جرات نداشتم بیام اینجا.
الان خیلی عوض شده
اون موقع یادمه در عرض یک ساعت چند ده تا موضوع جدید ارسال میشد.
چقد انگار کوچیکتر شده این هوپا
از وقتی نشد فیزیک رو ادامه بدم جرات نداشتم بیام اینجا.

الان خیلی عوض شده
اون موقع یادمه در عرض یک ساعت چند ده تا موضوع جدید ارسال میشد.
جهان به حق مدیون ملت و ملیت ایرانی است
با افتخار و غرور ایرانی ام بر سر جهانیان فریاد میزنم که:
من نواده ی کوروش کبیرم
با افتخار و غرور ایرانی ام بر سر جهانیان فریاد میزنم که:
من نواده ی کوروش کبیرم
- slice_of_god
سپاس: 654
من کم کم دارم میرسم به سی
و وقتی اینجا عضو شدم زیر بیست سالم بود.
کنجکاوم بدونم بقیه رفقایی که اینجا داشتم چی شدند
کنجکاوم بدونم بقیه رفقایی که اینجا داشتم چی شدند
کسی که سکوت می کند
بازی را مسخره کرده
ما که حرف می زنیم
باخته ایم .
بازی را مسخره کرده
ما که حرف می زنیم
باخته ایم .
- DARKENERGY
نام: Melina
محل اقامت: krj_teh
سپاس: 4145
دقیقا منم نوزده سالم بود تازه ترم اول دانشگاه بودمslice_of_god نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۱ - ۰۰:۱۳من کم کم دارم میرسم به سی
کنجکاوم بدونم بقیه رفقایی که اینجا داشتم چی شدند![]()

چه شبایی که تا صبح با بچه ها حرف نمیزدیم اینجا یهو تاپیک بیست صفحه اضافه میشد!

امروز رفتم تو سی

تو از کاربرای عالی بودی، بیشتر سر بزن، از رفیقاتم فکر کنم فقط من موندمو یکی دوتا دیگه، من که تا هوپا باشه هستم، هزار ساله بشه

- slice_of_god
سلام ملینا. خوشحالم میبینمت. تولدتم مبارک رفیق قدیمیDARKENERGY نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۱ - ۰۰:۲۲دقیقا منم نوزده سالم بود تازه ترم اول دانشگاه بودمslice_of_god نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۱ - ۰۰:۱۳من کم کم دارم میرسم به سی
![]()
چه شبایی که تا صبح با بچه ها حرف نمیزدیم اینجا یهو تاپیک بیست صفحه اضافه میشد!![]()
امروز رفتم تو سی![]()
تو از کاربرای عالی بودی، بیشتر سر بزن، از رفیقاتم فکر کنم فقط من موندمو یکی دوتا دیگه، من که تا هوپا باشه هستم، هزار ساله بشه![]()
![]()

کسی که سکوت می کند
بازی را مسخره کرده
ما که حرف می زنیم
باخته ایم .
بازی را مسخره کرده
ما که حرف می زنیم
باخته ایم .
- DARKENERGY
نام: Melina
محل اقامت: krj_teh
سپاس: 4145
سلام، قربونت، ممنونم خیلی لطف داریslice_of_god نوشته شده: ↑جمعه ۱۴۰۰/۹/۱۹ - ۱۳:۰۵سلام ملینا. خوشحالم میبینمت. تولدتم مبارک رفیق قدیمیDARKENERGY نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۱ - ۰۰:۲۲دقیقا منم نوزده سالم بود تازه ترم اول دانشگاه بودمslice_of_god نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۱ - ۰۰:۱۳من کم کم دارم میرسم به سی
![]()
چه شبایی که تا صبح با بچه ها حرف نمیزدیم اینجا یهو تاپیک بیست صفحه اضافه میشد!![]()
امروز رفتم تو سی![]()
تو از کاربرای عالی بودی، بیشتر سر بزن، از رفیقاتم فکر کنم فقط من موندمو یکی دوتا دیگه، من که تا هوپا باشه هستم، هزار ساله بشه![]()
![]()
![]()

الان این پست رو دیدم
سلام ب قدیمی ها. دارک انرژی، MRT ویستا ام! و...
گود تو سی یود اگین. حس جالبی بود دیدم دوباره سایتو.
الان با یه اکانت دیگه هستم. البته ب اسم قدیمیم (یا ایمیل قدیمیم Vanda)
گود تو سی یود اگین. حس جالبی بود دیدم دوباره سایتو.
الان با یه اکانت دیگه هستم. البته ب اسم قدیمیم (یا ایمیل قدیمیم Vanda)
یه حسی تو روز تولدم من رو بعد از سال ها کشید اینجا و این پست رو دارم بعد از نزدیک 9 سال میذارم !!
هوپا خیلی نقش داشت تو به وجود اومدن انسانی که هستم ...
نمیشد ادامه داد دیگه این فضا رو اون روزها و نسل ما رفتن و جایگزین نشدن
تنها چیزی که شاید برای من تغییر نکرده از اون موقع کیبوردی که دارم باهاش این متن رو می نویسم ! :دی ... هنوز همون اتاق ... همون کامپیوتر ... همون کیبورد ... ولی mamy72 متفاوت :دی
هوپا خیلی نقش داشت تو به وجود اومدن انسانی که هستم ...
نمیشد ادامه داد دیگه این فضا رو اون روزها و نسل ما رفتن و جایگزین نشدن
تنها چیزی که شاید برای من تغییر نکرده از اون موقع کیبوردی که دارم باهاش این متن رو می نویسم ! :دی ... هنوز همون اتاق ... همون کامپیوتر ... همون کیبورد ... ولی mamy72 متفاوت :دی
سلام! منم همینطور، دیگه داره نزدیک سی میشه...slice_of_god نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۱ - ۰۰:۱۳من کم کم دارم میرسم به سی
یادمه یک وبلاگ داشتی که توش یک آمیب چهار انگشتی زندگی میکرد یا یک همچین چیزی

الان یهو اومدم اینجا کلا تغییر کرده!
یادمه یک قسمت بود که فقط اعضا میتونستن ببینن و اونجا بیشتر بحثای عقیدتی می شد، شاید تالار فلسفه بود.
یکی بود که یه حالت جالبی ستونی نصف صفحه مینوشت و خیلی اطلاعات داشت، اسمش چی بود؟!
یادش بخیر...
- slice_of_god
سلام. آری. چه حافظه ای ! فکر کنم پزشکی یا پیراپزشکی میخوندی.Hall نوشته شده: ↑سهشنبه ۱۴۰۱/۱/۲ - ۲۱:۲۱سلام! منم همینطور، دیگه داره نزدیک سی میشه...slice_of_god نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۱ - ۰۰:۱۳من کم کم دارم میرسم به سی
یادمه یک وبلاگ داشتی که توش یک آمیب چهار انگشتی زندگی میکرد یا یک همچین چیزی![]()
الان یهو اومدم اینجا کلا تغییر کرده!
یادمه یک قسمت بود که فقط اعضا میتونستن ببینن و اونجا بیشتر بحثای عقیدتی می شد، شاید تالار فلسفه بود.
یکی بود که یه حالت جالبی ستونی نصف صفحه مینوشت و خیلی اطلاعات داشت، اسمش چی بود؟!
یادش بخیر...
اون شخص که ستونی مینوشت اسمش هرمزپگاه بود. میشه گفت تاثیر
زیادی روی ادمای اینجا گذاشت. چقدر گذشت !
کسی که سکوت می کند
بازی را مسخره کرده
ما که حرف می زنیم
باخته ایم .
بازی را مسخره کرده
ما که حرف می زنیم
باخته ایم .
من الان ۲۳ سالمه، وقتی ۱۳ سالم بود وارد هوپا شدم. هوپا نقش مهمی تو شکل گیری طرز تفکر من داشت. یاد همه چی و همه کس بخیر.
بس سینهها را خست او بس خوابها را بست او
بـستهسـت دسـت جـادوان آن غمـزه جـادوی او
شک و شکاکیت نخستین گام بسوی حقیقت است.
"دنیس دیدرو"
"دنیس دیدرو"
-
نام: مجید میرزایی
سپاس: 5
منم هنوز زنده امDARKENERGY نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۱ - ۰۰:۲۲دقیقا منم نوزده سالم بود تازه ترم اول دانشگاه بودمslice_of_god نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۱ - ۰۰:۱۳من کم کم دارم میرسم به سی
![]()
امروز رفتم تو سی![]()
![]()
منالان بعد از چند سال دوباره امدم سر بزنم منمزیاد با این ها کل کل کردم نمیدونم کسی من رو یادش هست یا نه ولی دوستان با ایمان خوبی همداشتم در کل دوران خوبی بود چیز های زیاmatrix نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۹ - ۲۰:۱۴هرمز رو همیشه حس می کردم تنفرهاش و عصبانیت هاش از یه سری مسائلی مثل دین رو با علم مخلوط میکرد و به خورد بقیه میداد ولی در کل خیلی با سواد بود. اگه بازم اینجا بود بهش میگفتم فقط هوی متال گوش کنه چون عصبانیت رو کم میکنهفروهر نوشته شده:یادش گرامی
aligohar با سرهم کردن مغلطه ها به چه جواب هایی می رسید..
چه چالش هایی داشتیم با کاربر metazehn و هرمز پگاه عزیز
چقدر توهین می کردن ایشونامیدوارم همچنان سالم باشند
این سایت به ما آموخت به هیچ تفکری تعصب نداشته باشیم جز دانش..
یکی از بهترین قسمت های این سایت پرسش و پاسخ های دانشیک هست به کاربران جدید توصیه می کنم سری بزنند.. البته الان خاک خوردند...
درود بر همه شما

خداوند متعال میفرماید:
اگر آنان که از درگاه من رو برتافتند می دانستند که چقدر مشتاق آنان هستم ، هر آینه از شوق جان می سپردند
................................................................................................................................................
از نشانههاي عالم، نقد سخن و انديشه خود و آگاهي از نظرات مختلف است. امام حسین (ع)
اگر آنان که از درگاه من رو برتافتند می دانستند که چقدر مشتاق آنان هستم ، هر آینه از شوق جان می سپردند
................................................................................................................................................
از نشانههاي عالم، نقد سخن و انديشه خود و آگاهي از نظرات مختلف است. امام حسین (ع)