قدیمی های هوپا
Re: قدیمی های هوپا
aalireza نوشته شده:metra70 نوشته شده:aalireza نوشته شده:metra70 نوشته شده:هرمزپگاههیچ وقت جرات نکردم ازش نقل و قولی کنم
![]()
ما چاکریم حاجی!![]()
چهخبرایی؟ تو لینکداین چندسالِ پیش گفته بودی داری میری خدمت سایهیِ اسلام رو منبسط کنی یا یههمچی چیزی؟![]()
ولی نا امید شدم دیگه. فکر کردم رکوردت طولانیتر بود!... ولی در هر حال سوژههایِ خوبی رو از دست دادی. نزدیکترین افراد به MRT یا محسن، از نظرِ استخراجِ نظریهفارسیها از خودشون اینجا ظاهر شده بودن یکی دو سال پیش...
MRT مگه زنده است

سربازی تموم شد اما بیشتر اثر من انقباضی بود تا انبساطی...
MRT قدیم تر ها هم یه حرکت هایی میزد حتی یه سایت داشت اگه یادت باشه حدود 10 سال پیش (87 88 اینطورا...)
والا شما بی خبر تو لینکدان غیب شدی رفیق تا جایی ام که من یادمه یه استارت آپ پردازش تصویر آخرین بار بسته بودی در مورد دِتِکتِ نُت ها ... حالا ببینم تو اصلا خبر داری آخرین کار من چی بوده؟! (تِم آدم های همیشه شاکی

marqos نوشته شده:ببین کیا برگشتن
به به اوستاد بزرگوار، به هر حال سحابی ها محل تولد و مرگ ستاره هاست...

ضعيفالاراده كسي است كه با هر شكستي بينش او نيز عوض شود. (ادگار آلنپو)
میترا از ایزدان باستانی ایرانیان پیش از روزگار زرتشت است، که معنی عهد و پیمان و محبت و خورشید نیز میدهد. نماد او خورشید میباشد،انتخاب نام کاربری بنده هم به همین سبب است،با عرض معذرت؛ خواهشمند است عده ای از دوستان پیغام های بیهوده نگذارند
درباره خدایان باستانی بیشتر بخوانید
metra70 نوشته شده:MRT مگه زنده است
MRT قدیم تر ها هم یه حرکت هایی میزد حتی یه سایت داشت اگه یادت باشه حدود 10 سال پیش (87 88 اینطورا...)
والا شما بی خبر تو لینکدان غیب شدی رفیق تا جایی ام که من یادمه یه استارت آپ پردازش تصویر آخرین بار بسته بودی در مورد دِتِکتِ نُت ها ... حالا ببینم تو اصلا خبر داری آخرین کار من چی بوده؟! (تِم آدم های همیشه شاکی)
MRT اگه زنده هم نباشه، یادش در دلِ تمامِ نظریهفارسیپردازها زندهست!

fake newsئه حاجی، ما غیبمون کجا بود. الان چند وقتیه زدم تو خطِ distributed system ها و بلاکچین و این مدل قرتیبازیا... چیزی که داری میگی مالِ اطرافِ ۵ سالِ پیشه و هیچوقت استارتاپ نشد. یهپروژهیِ یکی دو هفتهای بیشتر نبود که یه ک...خلِ هیپهاپی اومد خریدش و تموم... و کمتر از دو سال بعدشم، به لطفِ گوگل، یه LSTM ساده خروجیِ بهتر میده بت!!
اختیار داری! آخرین کارت تبلیغِ اسلام تو یمن یا سوریه بوده زمانِ سربازیت

aalireza نوشته شده:metra70 نوشته شده:MRT مگه زنده است
والا شما بی خبر تو لینکدان غیب شدی رفیق تا جایی ام که من یادمه یه استارت آپ پردازش تصویر آخرین بار بسته بودی در مورد دِتِکتِ نُت ها ... حالا ببینم تو اصلا خبر داری آخرین کار من چی بوده؟! (تِم آدم های همیشه شاکی)
MRT اگه زنده هم نباشه، یادش در دلِ تمامِ نظریهفارسیپردازها زندهست!![]()
fake newsئه حاجی، ما غیبمون کجا بود. الان چند وقتیه زدم تو خطِ distributed system ها و بلاکچین و این مدل قرتیبازیا... چیزی که داری میگی مالِ اطرافِ ۵ سالِ پیشه و هیچوقت استارتاپ نشد. یهپروژهیِ یکی دو هفتهای بیشتر نبود که یه ک...خلِ هیپهاپی اومد خریدش و تموم... و کمتر از دو سال بعدشم، به لطفِ گوگل، یه LSTM ساده خروجیِ بهتر میده بت!!
اختیار داری! آخرین کارت تبلیغِ اسلام تو یمن یا سوریه بوده زمانِ سربازیت... لینکداینتو آپدیت کن و بیا اونور بینیم چه میکنی!
از لینکداین بدم اومده؛ لینکداین که شده فیس بوک! عکس از قرمه سبزی شیر میکنن و آشناها رزومه های جعلی می نویسن و خودشون رو رئیس اَبَر فَرا مِگا سازمان چند ملیتی می نامند، البته اگه پول هایی که قرض کردند بیان پس بدن شاید آدم بتونه کمی گول بخوره

مشکل از MRT نیست، 2.2.98 تو دانشکده فیزیک دانشگاه تهران جلسه ی انجمن فیزیک ایران بود، یه پیرمردی رو از خانه سالمندان آورده بودن بهش میگفتن پِرُفِسُور! بندِه یِ خدا قرص هاشو نداده بودن یه سری نظریه میداد در باب سَماواتِ فِي الأَرضِ هیچی هم قبول نداشت اینیشتن و نیوتون هم به فلان جاش گرفته بود.(فلان جا= چشم چپ) یکی بلند شد گفت اوستاد فلان جاش با فلان جا نمی خونه، گفت من نظریه دادم اثباتش با شما! خلاصه بدرد تنها کاری که میخورد سلفی گرفتن بود

دُکتر جان بلایک چین ها همون شرکت های هرمی نیستن؟

حالا دور از شوخی اگه داری کار جدید میکنی یکی از دوست/همکارها شدیدا به FPGA ها تسلط پیدا کرده اگه برای قسمت ASIC ها نیاز به
کمکی چیزی داشتی بگو معرفیش کنم، حق السهم دلالیم رو بگیرم.

*****ویرایش*****
مگه همین هوپا چشه؟ که میخوای مجل قرار ما رو تغییر بدی ناقُلا؟!
برای اشاره به فضای پویای انجمن همین بس که mamy72 ادمین تالار نجوم نزدیک شش ساله تو هوپا آنلاین نشده

همچنین یه نگاهی به آخرین تاریخ جوین ادمین کاوه بکن( همون رادیکال سابق بچه تهرانپارس بود عشق موتور سیکلت بود اول ها هم ادمین متافیزیک بود ) لامصب از اول معلوم بود این اهداف تروریستی داره تو سرش

ضعيفالاراده كسي است كه با هر شكستي بينش او نيز عوض شود. (ادگار آلنپو)
میترا از ایزدان باستانی ایرانیان پیش از روزگار زرتشت است، که معنی عهد و پیمان و محبت و خورشید نیز میدهد. نماد او خورشید میباشد،انتخاب نام کاربری بنده هم به همین سبب است،با عرض معذرت؛ خواهشمند است عده ای از دوستان پیغام های بیهوده نگذارند
درباره خدایان باستانی بیشتر بخوانید
- سمیرا عطابخش
محل اقامت: germany
سپاس: 19
نام: سینا اسدی
سپاس: 50
عجب دوران و روزگاری بود اینجا. 

You know!....the purpose should be somewhere beyond the impossible limits.
راستی یه روزنامه نگاریم توی این سایت بود به اسم خانوم فروغ اگه اشتباه نکنم. یاد ایشونم گرامی
دوستان گرامی به یاد دارم تو این سایت در ثانیه کاربران پست می فرستادند. آنقدر که شلوغ بود.
یادش بخیر
دوستان گرامی به یاد دارم تو این سایت در ثانیه کاربران پست می فرستادند. آنقدر که شلوغ بود.
یادش بخیر
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود
لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند...
لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند...
- armin57ghazal
نام: آرمین
محل اقامت: تهران
سپاس: 579
همه چیز قبلن بهتر بود همه چیز.
“ Two things awe me most, the starry sky above me and the moral law within me“.
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
-
نام: علیرضا
سپاس: 115
سلام خوبید؟منم قدیمی حساب میشم آیا؟
البته نمیدونم کسی منو میشناسه یا نه
دو تا تاپیک خوب داشتم1-آموزش آشپزی
2- آموزش خوانندگی

البته نمیدونم کسی منو میشناسه یا نه
دو تا تاپیک خوب داشتم1-آموزش آشپزی

2- آموزش خوانندگی

مدعی خواست که آید به تماشاگه راز
دست رد آمد و بر سینه ی نامحرم زد
دست رد آمد و بر سینه ی نامحرم زد
سال نو و عید نوروز بر همه دوستان مبارک . شاد و پیروز باشید . امشب که از هوپا دیدن داشتم خیلی دلم گرفت و برای سالهای قبل تنگ شد . موفق و سربلند باشید 

سلام برهوپا، فکرکنم هوپا بهترین سایت وانجمنی باشدکه تا حالا دیده ام چون دارای سابقه طولانی است ، چقدر خوب است. 

پروازبسوی آسمانها/جایگاه اصلی انسانها
- شلغم الدین
سپاس: 111
زمان برای هوپا بی معنیه، هیچی اینجا عوض نشده!
«موآیِ» قبیلهی بغلی در تلفظ «ر» مشکل دارد
املت نامه
«صلام بر تو باد. من سهشنبه به رم خواهم آمد تا به حضور پاپ شرفیاب شوم...» امضاء: مسیح مصلوب
نیچه
املت نامه
«صلام بر تو باد. من سهشنبه به رم خواهم آمد تا به حضور پاپ شرفیاب شوم...» امضاء: مسیح مصلوب
نیچه
من بعد9 سال برگشتم .... و خیلی حس فوق العاده و جالبیه
گاهی وقتها آنقدر از زندگی خسته می شوم
که دلم میخواهد قبل از خواب
ساعت را روی "هیچوقت" کوک کنم..!!!"""http://351girls.blogfa.com/""""
که دلم میخواهد قبل از خواب
ساعت را روی "هیچوقت" کوک کنم..!!!"""http://351girls.blogfa.com/""""