قدیمی های هوپا
Re: قدیمی های هوپا
بس سینهها را خست او بس خوابها را بست او
بـستهسـت دسـت جـادوان آن غمـزه جـادوی او
شک و شکاکیت نخستین گام بسوی حقیقت است.
"دنیس دیدرو"
"دنیس دیدرو"
- *شارش*
نام: فاطمه غمكده
محل اقامت: بلبلان
سپاس: 595
درست سال 90 عضو شدم که 19 سالم بود. با کاربری های girl. و تغییر به رکسانا بعد شارش... سایت میبینم حس دلتنگی عجیب و خفگی بهم دست میده.شاید بخاطر 11 سال بزرگ شدنم و دلتنگیم برا اون زمان و همینطور دلتنگ برا رفقای قدیمی و بحثاشون ... چه سریع زمان گذشت... چه خاطرات خوبی باهات داشتم دارم هوپا....عجیب متروکه شدی و از هیاهو افتادی...
:(

-
نام: مجید میرزایی
سپاس: 5
منم هنوز زنده امDARKENERGY نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۱ - ۰۰:۲۲دقیقا منم نوزده سالم بود تازه ترم اول دانشگاه بودمslice_of_god نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۱۱ - ۰۰:۱۳من کم کم دارم میرسم به سی
و وقتی اینجا عضو شدم زیر بیست سالم بود.
کنجکاوم بدونم بقیه رفقایی که اینجا داشتم چی شدند![]()
![]()
چه شبایی که تا صبح با بچه ها حرف نمیزدیم اینجا یهو تاپیک بیست صفحه اضافه میشد!![]()
امروز رفتم تو سی![]()
تو از کاربرای عالی بودی، بیشتر سر بزن، از رفیقاتم فکر کنم فقط من موندمو یکی دوتا دیگه، من که تا هوپا باشه هستم، هزار ساله بشه![]()
![]()
منالان بعد از چند سال دوباره امدم سر بزنم منمزیاد با این ها کل کل کردم نمیدونم کسی من رو یادش هست یا نه ولی دوستان با ایمان خوبی همداشتم در کل دوران خوبی بود چیز های زیاmatrix نوشته شده: ↑پنجشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۹ - ۲۰:۱۴هرمز رو همیشه حس می کردم تنفرهاش و عصبانیت هاش از یه سری مسائلی مثل دین رو با علم مخلوط میکرد و به خورد بقیه میداد ولی در کل خیلی با سواد بود. اگه بازم اینجا بود بهش میگفتم فقط هوی متال گوش کنه چون عصبانیت رو کم میکنهفروهر نوشته شده:یادش گرامی
aligohar با سرهم کردن مغلطه ها به چه جواب هایی می رسید..
چه چالش هایی داشتیم با کاربر metazehn و هرمز پگاه عزیز
چقدر توهین می کردن ایشونامیدوارم همچنان سالم باشند
این سایت به ما آموخت به هیچ تفکری تعصب نداشته باشیم جز دانش..
یکی از بهترین قسمت های این سایت پرسش و پاسخ های دانشیک هست به کاربران جدید توصیه می کنم سری بزنند.. البته الان خاک خوردند...
درود بر همه شما

خداوند متعال میفرماید:
اگر آنان که از درگاه من رو برتافتند می دانستند که چقدر مشتاق آنان هستم ، هر آینه از شوق جان می سپردند
................................................................................................................................................
از نشانههاي عالم، نقد سخن و انديشه خود و آگاهي از نظرات مختلف است. امام حسین (ع)
اگر آنان که از درگاه من رو برتافتند می دانستند که چقدر مشتاق آنان هستم ، هر آینه از شوق جان می سپردند
................................................................................................................................................
از نشانههاي عالم، نقد سخن و انديشه خود و آگاهي از نظرات مختلف است. امام حسین (ع)
باورم نمیشه ۱۴ سال از عضویتم گذشته
امروز بعد از مدتها سر زدم به اینجا
دانش آموز بودم و پر انگیزه
الان پزشکم و تویک دنیایی خارج از هوپا
چه دوستای خوبی داشتم اینجا
واقعا یادش بخیر
امروز بعد از مدتها سر زدم به اینجا
دانش آموز بودم و پر انگیزه
الان پزشکم و تویک دنیایی خارج از هوپا
چه دوستای خوبی داشتم اینجا
واقعا یادش بخیر
- *شارش*
نام: فاطمه غمكده
محل اقامت: بلبلان
سپاس: 595
ااا یادم اومد

girl
خوش حال شدم دیدم از اون دوران یکی هستو منویادشه

اونموقع که ما جزء بهاصطلاح الیت بسیارجوان جامعه بودیم نمیدونستیم چپ و راست سیاسی چیه. چپ اقتصادی چیه چپ تاریخی چیه. جریان اصلاحطلب ایرانی هنوز بیآبرو نشده بود[- دو سال از جنبش سبز گذشته بود]. احمدینژاد وجههای بسیار منفی از ایران به جهان معرفی کرده بود. چهرههای آتئیست باسواد جهانی در اوج اعتبارشان بودند مثل کریستوفر هیچنز و کمتر داوکینر. درکی از دموکرات و جمهوریخواه آمریکایی نداشتیم. درکی از آلمان غربی و آلمان شرقی نداشتیم. درکی از تفاوت سیاست اروپا و ایالات متحده آمریکا نداشتیم. صرفاً یک الیت ضد دین و ساینتیفیک [از نوع پوزیتویسم وینی] بودیم. هرمز پگاه در آن مقطع کوتاه تونست جذابیت خودش رو بین آن نسل نمایش دهد. دیگه حساسیتی نشان نمیدادیم از اینکه میگفت دوستی نزدیکی با احسان طبری داشته یا هوادار حزب توده بوده. ده سال بعد از آن روزها، امروزه چپبودن بین اکثر الیت جوان ایرانی به رد فلگ تبدیل شده. اکثریت جوان ایرانی الان بدبختی امروزهشان را ریشه در همان چپهایی میدانند که با ساقطکردن پهلوی و با سمپاتی به سوسیالیسم شوروی و آرمانهای خانمانسوز ضد امپریالیسم و ضد آمریکایی در شورش 79 م. مسیر زندگی چند نسل را تغییر دادند.
“ Two things awe me most, the starry sky above me and the moral law within me“.
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
Immanuel Kant
Critique of Practical Reason, 1788
وه از آرمان خانمان سوز ضدامپریالیسم و بَه بِه آرمان خانمان ساز امپریالیسم. درود بر امریکا. سایه ی امپریالیسم مستدام باد. خداوند از عمر ما بندگان بکاهد و به عمر رئیس جهان بیافزاید. ای اییالات متحده امریکا، ای آقا و سرور جهان، بر این بندگان عاجزت رحم فرما و نعمت بر آنان ارزانی دار تا همچون گذشته بار دیگر نوکری و چاکری ات را روی چشم بگذارند. گناهان گذشته ی این ملت را ببخشای و بر ایشان رحم کن که همانا تو بخشنده و مهربانی.
آمین
آمین
تلقین و درسِ اهلِ نظر یک اشارت است
گفتم کنایتی و مکرر نمی کنم
گفتم کنایتی و مکرر نمی کنم