رابطه بین درگ و نرخ سینک چیست؟

مدیران انجمن: parse, javad123javad

ارسال پست
نمایه کاربر
rohamavation

نام: roham hesami radرهام حسامی راد

محل اقامت: 100 مایلی شمال لندن جاده آیلستون، لستر، لسترشر. LE2

عضویت : سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۰۸:۳۴


پست: 3289

سپاس: 5494

جنسیت:

تماس:

رابطه بین درگ و نرخ سینک چیست؟

پست توسط rohamavation »

من فقط در مورد آیرودینامیک اولیه صحبت می کردم و چیزی دارم که می خواهم در مورد پرواز در منطقه فرمان معکوس توضیح دهم. روز دیگر با 172 خود بالا رفتم و هنگام تمرین پرواز آهسته متوجه موارد زیر شدم:
من در پرواز مستقیم و همسطح هستم و همانطور که معمولاً وارد پرواز آهسته (کثیف) می شوم. برق را به عقب می کشم و سپس بینی را کمی تا حدی بالا می برم تا با حفظ همان ارتفاع، مقداری سرعت هوا از بین برود. وقتی وارد قسمت پشتی منحنی قدرت شدم، سرعت هوایی را به طور قابل توجهی بالاتر از Vso، اما کمتر از L/D max، که در این مورد اتفاقاً 55-56 گره بود، انتخاب کردم. با این حال، این بار هیچ قدرتی اضافه نکردم و فقط 55 گره زدم تا ببینم چه خواهد شد. هواپیما شروع به فرود (غرق شدن) کرد، که واقعاً همان چیزی است که انتظار داشتم انجام دهد.
درک محدود من از اینکه چرا این اتفاق می‌افتد این است که کشش کل (عمدتاً کشش ناشی از AOA بالا) از نیروی رانش در دسترس فراتر می‌رود و هواپیما برای تلاش برای به دست آوردن مجدد تعادل، یک سینک ایجاد می‌کند. آیا این درست است؟ کسی با دانش بیشتر می تواند توضیح دهد که چرا این اتفاق می افتد؟ شاید من بیش از حد به آن فکر می کنم... فقط می دانم که کشش زیاد در سرعت های هوایی کم معمولاً منجر به سرعت بالا رفتن می شود. من فقط نمی توانم دقیقاً دلیل آن را توضیح دهم. برخی از مردم گفته اند که وزن از بلند کردن بیشتر است، اما من تقریباً مطمئن هستم که اینطور نیست زیرا هواپیما متوقف نشده است.
تصویر
تصویر
تصویر
کشش کل (عمدتاً کشش القا شده در AOA بالا) از نیروی رانش در دسترس فراتر می رود و هواپیما برای تلاش برای به دست آوردن مجدد تعادل، یک سینک ایجاد می کند.
دقیقا همینطوره در بهترین حالت L/D، درگ القایی نصف درگ کل است و در سرعت‌های پایین‌تر غالب می‌شود و با معکوس سرعت هوا افزایش می‌یابد.
برخی افراد گفته اند که وزن بیشتر از بلند کردن است، اما من تقریباً مطمئن هستم که اینطور نیست.
خوب کردی که به حرف اون مردم گوش نکردی. اگر هواپيما به سمت پايين شتاب نگيرد، باز هم وزن آن را بلند كنيد. با سرعت ثابت فرو رفتن، هواپیما شتاب نمی گیرد.
همانطور که شما می گویید هواپیما در حالت تعادل است. از آنجایی که شما تصمیم می‌گیرید نیروی کمتری نسبت به آنچه برای پرواز در سطح لازم بود اضافه کنید، هواپیما شبیه به یک گلایدر رفتار کرد. به من اجازه دهید از یک گلایدر برای توضیحاتم استفاده کنم. در زیر یکی با نیروهای غالب به عنوان فلش در پرواز در سطح اضافه شده است. واضح است که چیزی برای جبران کشش (قرمز) وجود ندارد:
گلایدر در پرواز همسطح
این هواپیما در حالت تعادل نیست و کاری را انجام می دهد که شما برای کاهش سرعت انجام دادید: در حالی که نیروی کشش بیش از نیروی رانش است (که در یک گلایدر طبق تعریف صفر است) پرواز می کند.
خوب چه کار کنیم؟ درست مانند هنگام پرواز در یک پیچ، خلبان اکنون بردار بالابر را کج می کند. این بزرگترین نیروی تحت فرمان او است و او این کار را با فرود آمدن انجام می دهد. اکنون هواپیما در حال سر خوردن است، جهت پرواز کمی به سمت پایین است و بردار بالابر (که طبق تعریف عمود بر جهت سرعت هوا است، که در صورت نبود باد دوباره برابر با جهت پرواز است) به همان اندازه کج شده است. رو به جلو. این چیزی است که طرح بعدی نشان می دهد:
گلایدر در یک سر خوردن
اکنون یک جزء لیفت داریم که به جلو اشاره می کند و آن جزء برابر و مخالف کشیدن است. بقیه قسمت بالابر برای جبران وزن مورد نیاز است، بنابراین نیروی بالابر مقدار کمی بزرگتر از وزن است. نرخ سینک سرعت ضربدر زاویه شیب است که به نوبه خود همان چیزی است که برای داشتن سینوس لیفت L لازم است.
درگ برابر D
. از نظر ریاضی، این است:$D = L\cdot sin(\gamma)\;\;\;\text{and}\;\;\;\gamma = arcsin\left(\frac{D}{L}\right)$
با $\gamma$
به عنوان زاویه جهت پرواز نسبت به افق. نرخ سینک $v_z$
است
$v_z = v\cdot sin(\gamma) = v\cdot\frac{D}{L}$این پاسخ مستقیم به سوال شماست: نرخ فرورفتگی حاصل ضرب سرعت و معکوس نسبت بالابر به درگ است. در زوایای کوچک، نسبت تقریباً برابر با سینوس آن است که بر حسب رادیان بیان شود، بنابراین من مثلثات را از آخرین معادله خارج کردم.تصویر
یاد کنکور افتادم استرس داشتم الان گاهی میخندم واقعا استرس داره یا نه برام الان ساده هست واقعا استرس داره الان نه طبیعیه امتحان رو پاس کنی نمره بیاری استرس هم باهاش .میره استرس شرایط یا احساسی است که در آن، فرد از لحاظ ادراکی بر این باور است که مجموع خواسته‌ها و انتظاراتی که از او وجود دارد، فراتر از منابع، امکانات و توانمندی‌های در اختیار اوست.در مکانیک محیط های پیوسته ، تَنِش یا اِسترِس (Stress ) مقداری فیزیکی است. تنش نیروهای داخلی ای را نشان میده که ذرات یک ماده پیوسته در مجاورت یکدیگر به هم وارد می کنن در حالی که کرنش معیاری برای اندازه گیری تغییرشکل مواد است.تنش در اثر وارد شدن نیرو به اجسام ایجاد می شود.میشه گفت مثل همند
تصویر

نمایه کاربر
ADMIN

عضویت : شنبه ۱۳۸۴/۲/۲۴ - ۱۹:۱۷


پست: 2401

سپاس: 560

جنسیت:

تماس:

Re: رابطه بین درگ و نرخ سینک چیست؟

پست توسط ADMIN »

rohamavation نوشته شده:
شنبه ۱۴۰۲/۴/۳ - ۰۸:۳۱
...
لطفا تاپیک‌هایی که به شکل تخصصی به حوزه هوافضا مربوط هستند رو به شکل یک تک‌پست در تاپیک مخصوص محتوای هوافضا درج کنید و برای این موضوعات، تاپیک مستقلی در بخش فیزیک نسازید:

viewtopic.php?f=45&t=39735&start=180
موجیم که آسودگی ما عدم ماست ... ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...

ارسال پست