گفتگو
- rohamavation
نام: roham hesami radرهام حسامی راد
محل اقامت: 100 مایلی شمال لندن جاده آیلستون، لستر، لسترشر. LE2
سپاس: 4748
Re: گفتگو
والا از رشته اش اطلاع چندانی ندارم حوزه برق فکر کنم باشه .حداقل 40 سال هست ساکن امریکا هست .ولی .من تا حالا ندیدمش . ایشون پسر خاله مادرم هستند. مادرم هم میگه ایشون بچه بوده که رفته امریکا .اون زمان میگه دبیرستانی بوده .ولی از دانشگاه سینسیناتی خیلی تعریف میکردند البته از ایالت اوهایو و دانشگاهاش مثل اکران-کنت-کلیولند-دیتون هم گفتند.

- rohamavation
بچه های جامعه علمی هوپا، بیایید همه غم ها و مشکلات را فراموش کنیم اختلافات را کنار بگذاریم و به جشن شادی شب یلدا بپیوندیم.
بیایید از این شب جادویی لذت ببریم. برای من که امسال آخرین سالی است که در ایران هستم هیجان انگیز هست . یلدا مبارک، شب خوبی داشته باشید، امشب در کنار خانواده، دوستان و اقوامتان خوش بگذرانید،من با همکلاسیهایم در خوابگاه دانشجویی کوچکمان جشن خواهیم گرفت.
children of the huppa scientific community lets forget all sorrows and problems put aside differences and join the joyous celebration of yalda night.
lets enjoy this magical night. it is exciting for me that this year is my last year in iran. happy yalda have a good night have fun with your family friends and relatives tonight we will celebrate with my classmates in our small student dormitory.
بیایید از این شب جادویی لذت ببریم. برای من که امسال آخرین سالی است که در ایران هستم هیجان انگیز هست . یلدا مبارک، شب خوبی داشته باشید، امشب در کنار خانواده، دوستان و اقوامتان خوش بگذرانید،من با همکلاسیهایم در خوابگاه دانشجویی کوچکمان جشن خواهیم گرفت.
children of the huppa scientific community lets forget all sorrows and problems put aside differences and join the joyous celebration of yalda night.
lets enjoy this magical night. it is exciting for me that this year is my last year in iran. happy yalda have a good night have fun with your family friends and relatives tonight we will celebrate with my classmates in our small student dormitory.

سپاس از شما. من هم امیدوارم همه این فرصت را داشته باشند که به این بهانه شب بیادماندنی ای را در کنارِ عزیزانِ خود سپری کنند.
یک تشکرِ ویژه نیز از طرفِ چیلدرن های انگلیسی زبانِ هوپا دارم. سپاس که به فکر آنان نیز هستید و متن خود را با زیرنویس انگلیسی می فرستید.
یک تشکرِ ویژه نیز از طرفِ چیلدرن های انگلیسی زبانِ هوپا دارم. سپاس که به فکر آنان نیز هستید و متن خود را با زیرنویس انگلیسی می فرستید.
تلقین و درسِ اهلِ نظر یک اشارت است
گفتم کنایتی و مکرر نمی کنم
گفتم کنایتی و مکرر نمی کنم
- rohamavation
من هم تبریک میگم متنی که به پریسا گفتم بی تو یلدا سخته برام. یلدات مبارک عشق قشنگ من برای شما همینطور سرخی انار لبخند پسته شیرینی هندوانه را ارزو دارم .به مادرم و ابجیم تماس گرفتم فقط گفتم بی من خوش میگذره امشب گفتند اره بهتر که نیستی .غلط اضافی نکنی پاشی بیایی
باتو
.ابجیم هم گفت . رهام پاشی بیایی زندت نمیزارم .منم گفتم چشم حتما .اینو جدی گفتم . ولی برای شما ازصمیم قلب ارزوی شادکامی میکنم. اقای کارنبر شکسپیر گرامی its a matter of sink or swimو to bet or not to be: that is the question .لحن ادبیات شما شگفت انگیز هست .به خاطر شما کمی علاقه مند شدم .همینطور دکتر هادی و اقا علیرضاmatrix و جناب گربه زبادی همینطور -You-See-عبدالرضا علي پور-MRT-مینو خانم-اقای عارفی-خانم دکتر زارعی-و اونهایی که نیستند .
خوش بگذره منم ای میگذرونم .

ممنون.یلدای خوبی براتون آرزومندم.rohamavation نوشته شده: ↑چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۳۰ - ۱۶:۵۹من هم تبریک میگم متنی که به پریسا گفتم بی تو یلدا سخته برام. یلدات مبارک عشق قشنگ من برای شما همینطور سرخی انار لبخند پسته شیرینی هندوانه را ارزو دارم .به مادرم و ابجیم تماس گرفتم فقط گفتم بی من خوش میگذره امشب گفتند اره بهتر که نیستی .غلط اضافی نکنی پاشی بیاییباتو
.ابجیم هم گفت . رهام پاشی بیایی زندت نمیزارم .منم گفتم چشم حتما .اینو جدی گفتم . ولی برای شما ازصمیم قلب ارزوی شادکامی میکنم. اقای کارنبر شکسپیر گرامی its a matter of sink or swimو to bet or not to be: that is the question .لحن ادبیات شما شگفت انگیز هست .به خاطر شما کمی علاقه مند شدم .همینطور دکتر هادی و اقا علیرضاmatrix و جناب گربه زبادی همینطور -You-See-عبدالرضا علي پور-MRT-مینو خانم-اقای عارفی-خانم دکتر زارعی-و اونهایی که نیستند .

- You-See
نام: U30
محل اقامت: تهران
سپاس: 782
سلام بجه ها برای ماشین ردیاب چی بگیرم که برنامه اش روی گوشی شارژ سالیانه نخواد و نسبت به جمر مقاوم باشه و کیفیت قابل قبول داشته باشه؟
اسپایرون رو توصیه می کنید؟
اسپایرون رو توصیه می کنید؟
دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/
- rohamavation
شب یلدا هم رفت .ولی خوش گذشت .یادم نمیره 

اره اسپیرون خوبه جمر اره از کار میندازه اونوخوب ردیاب پیشرفته با استفاده از ضد جمر فعال (Active Anti-Jamming) سیگنال های جمر را شناسایی و با استفاده از تکنیک نویز حذف باند باریک جمینگ سیگنال های جمر دریافای را تضعیف و در نهایت حذف میکنه .ولی فکر نکنم کارایی داشته باشه خودمون Amcrest گرفتیم وخوبه هشدارها محدودیت سرعت ترمز شدید هم داره .میتونی از امازون بخرید.

اره اسپیرون خوبه جمر اره از کار میندازه اونوخوب ردیاب پیشرفته با استفاده از ضد جمر فعال (Active Anti-Jamming) سیگنال های جمر را شناسایی و با استفاده از تکنیک نویز حذف باند باریک جمینگ سیگنال های جمر دریافای را تضعیف و در نهایت حذف میکنه .ولی فکر نکنم کارایی داشته باشه خودمون Amcrest گرفتیم وخوبه هشدارها محدودیت سرعت ترمز شدید هم داره .میتونی از امازون بخرید.

-
سپاس: 1
آره بایدم خوش بگذره چرا خوش نگذره!
دلار ۴۰ هزار تومنی
سکه ۲۰ میلیونی
اعدا م به بهانه های واهی
تجاوز به نام شر ع
قطعی گسترده اینترنت
پراید ۲۵۰ میلیونی
گرونی و نبود دارو
و....
هر کدومشون به تنهایی بلندترین و تاریک ترین شب عمرمون هست
آره رهام جان به ما هم خیلی خوش میگذره!
دلار ۴۰ هزار تومنی
سکه ۲۰ میلیونی
اعدا م به بهانه های واهی
تجاوز به نام شر ع
قطعی گسترده اینترنت
پراید ۲۵۰ میلیونی
گرونی و نبود دارو
و....
هر کدومشون به تنهایی بلندترین و تاریک ترین شب عمرمون هست
آره رهام جان به ما هم خیلی خوش میگذره!
حسرت نبرم به خواب آن مرداب
کارام درون دشت شب خفته است
دریایم و نیست باکم از طوفان
دریا همه عمر خوابش آشفته است.
کارام درون دشت شب خفته است
دریایم و نیست باکم از طوفان
دریا همه عمر خوابش آشفته است.
- You-See
این بدترین یلدای من بود، به زحمت تونستم اقساطم رو پاس کنم، و زورکی یه کیک بخرم با تقریبا هیچ مخلفاتی
خوشی برا بچه پولداراست نه اونا که دارن جون می کنن که پیشرفت کنن بعد فرداش می بینن ده درصد دیگه از پولشون آب شده رفته
داره می رسه به این که همین که بتونیم بریم خرید فروشگاهی یعنی خیلی زرنگیم
خوشی برا بچه پولداراست نه اونا که دارن جون می کنن که پیشرفت کنن بعد فرداش می بینن ده درصد دیگه از پولشون آب شده رفته
داره می رسه به این که همین که بتونیم بریم خرید فروشگاهی یعنی خیلی زرنگیم
- rohamavation
خوش گذشتن اگه به معنی اقتصادی و مشکلات هر خانواده بگین خیر .همین که تو جمع دانشجویی چهارتا دور هم جمع شدیم و ساعتی بی خیال به مسایل روزمره شدیم .اخه چی فکر میکنید .فکر میکنید گرونی و نبود امکانات نمیبینم .نمیدونم همین دارو ها که میگین ابجیم هرروز میناله که دارو کم هست مثل ساندیمون و Warfarinو نایاب و گرون مریض ها چیکار کنند .اینترنت وصد چیز دیگه هم هست .خوب چیکار کنیم .قیمت کیک و اقساط را عزیز دل من میتونم چیکار کنم .همین واردات ماشین فقط برای ادم های بی درد و پولدار خوبه .چون توان خرید میلیاردی برای ماها وجود نداره .ما و امثال شما همین پژو 405 و دنا و پراید هست .اقتصاد متاستاز شده .با شیمی درمانی و نمیدونم جراحی هم فایده نداره کلا به یک اورهالoverhaul نیاز داریم .باید فونداسیون تعویض و استراکچر جدید بنا کنیم . اره دوستان .تورم همه میبینند و هرروز جمع فقیر ها بیشتر میشه .حالا منم مثل بقیه و شما که با یک کیک ساعتی خوشحال بودین . چه فرقی داره .مگه خونه تو قیطریه یا جای دیگه میشه دیوارهای خونه رو خورد .اینم خونه پدربزرگی ماست که ارث رسیده .درامدی نیست . بحث مهاجرت فرق داره اون پول کلا جداست پول خونه و زمین هست فرض زمین و خونه هست میشه خوردش میشه پوشیدش میشه ...اونم تو انگلیس میشه خونه فرقی نداره درامد چیز دیگه هست اره زمین کشاورزی بود راستش بهتر بودیم .اونم فروختیم ..من میداشتم خرج دانشگاه درسم و خودم میدادم بعدش ماشین میخریدم .اویزون ابجیم نبودم برای چندرغاز بگم ندارم برای دانشگاهم لازمه با هزار تا حرف حدیث و اما و اگر شرط برام بفرسته بخدا منم غرور دارم .اما خوب مجبورم میگین برو کار کن اخه چیکار کنم تا ساعت 2 گاهی سر کلاس و ازمایشگاه و کارگاه هستم خسته میرم خوابگاه بعد درس اینا .تخصصی هم ندارم برم درب مغازه بگم دانشجوی هوافضا هستم یک کار بده مربوط به رشته ام باشه .حالا بچه های برق میتونند دوربین مداربسته ای برق کشی تابلو برقی چیزی من چی .خیر سرم تو ورق کاری و جوشکاری حتی یک سیم جوش نتونستم درست استفاده کنم .اونم بلد نیستم .تازه اونم یک واحد بود .بخدا یادم رفته .برم بگم ابزار دقیق هواپیمارو بلدم .اره پیتزا فروشی احمد اباد یکی رو میخواست نصف روزه حقوقش هم خوب بود ونجا برم براش دینامیک و کنترل حل کنم .برم درجه دمای فر محاسبه کنم یا میز تمیز کنم .خوب نمیگم ننگ هست خیر کار و شرافت هست اما فرصت ندارم از ساعت 5 تا حداقل 11 -11.30 برم .گاهی شرط شروطهای مادرم و ابجیم و نق هایی که میزنند از صد تا ناسزا بدتره .پولهارو خرج این دختره میکنی .خدا گواهه خیر به همین امام رضا خیر خرجا سنگینه تازه منم هفته دو روز خونه عمه ام هستم .معمولا نهار وشامو از اونجا میگیرم یا برام میارن .بازم دست خالی که نمیشه رفت میرم خونشون گاهی خریدی میکنم بعد بگم پولشو بدین .زشته بخدا .اخه ابجی و مادرم اینا رو نمیبینند میگن 5 تومن زدیم به کارتت چیکار کردی .خوب یک خورده ای کاپشنم شد .یک تومن کفش باقی هم خرج جزوه و خوابگاه رفت امدم بعد کم میارم میگم بزن به کارتم .باز با منت برام میزنند .خوب حالا بگین قشر مرفه جامعه به شماها خوش میگذره

- You-See
داداش 5 تومن زدن تو کارتت کمه؟
من یادمه روزای دانشجویی صبحانه رو کنسل کرده بودم، ناهار و شام رو هم به مدت یک سال ، یک وعده می خوردم.
برو خدا رو شکر کن و شکرگذار خانواده باش
من یادمه روزای دانشجویی صبحانه رو کنسل کرده بودم، ناهار و شام رو هم به مدت یک سال ، یک وعده می خوردم.
برو خدا رو شکر کن و شکرگذار خانواده باش
- rohamavation
خوبه دستتون تو خرجه تو تورم الان اره کمه .من نه اهل ولخرجی هستم .نه برم بیرون با دوستام ابمیوه و اینا .گفتم فقط دوتکه لباس شد 2.5 بعدش مگه دانشگاه خرج نداره .مگه میرم خونه عمه ام دست خالی میرم .میرم تهران بلیط قطار حدود 390 و رفتم تا خونه 450 میشه همونقدر برگردم .حالا بگین زیاده .اره وعده های دانشگاه مثل املت -کره مربا و عسل -پنیر و شیر خوب من گیاه خوار از املت و تخم مرغ معذورم-شنبه چلو خورشت فسنجون داریم من نمیخورم ولی عدس پلو و ماست میخورم-چلو خورشت و سبزی پلو وماهی و... نمیخورم خوب غذامو میبرم بیرون بچه ها شب میخورن یا هم اتاقیهام همونجا میخورن بی انصافها معده که نیست .نمیدونم اصلا قانون بویل ماریوت رعایت نمیکنند
.حالا هزینه خوابگاه همون مفت هست 65 تومن تو ماه .بعدش ایام تعطیل و همچنین پنج شنبه و جمعه که پای خودمون هست بعد اینا خرج نیست . 5 تومن که هیچی ده تومنش هم هیچی نیست .درسته من میرم خونه عمه ام و چشم داشتی ندارن مثل بچه خودشون هستم .حتی شوهر عمه ام هم زنگ میزنه رهام بیا بابا منتظریم .منم خوب سر راه خریدی میکنم .عمه ام خوب میگه چقدر شد منم میگم هیچی .همین دفعه رفتم تهران پول بلیط عمه ام حساب کرد . خوب یک حساب دودوتا چهارتا میفمی خیلی میشه. 

آخرین ویرایش توسط rohamavation دوشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۵ - ۱۷:۵۷, ویرایش شده کلا 1 بار

-
سپاس: 1
رهام منظور شما نیستی
منم رفتم بهترین رستوران شهر و دو نفری غذا خوردیم
ولی جوری شده که هیچی دیگه خوش نمی گذر ه
دخل و خرج هیچ جوره نمی خونه
من مجردم و با خودم خیلی راحتم
ولی امان از روزی ک یه نفر دیگه هم بخواد وارد زندگیم شه ، وای به حالم میشه
منم رفتم بهترین رستوران شهر و دو نفری غذا خوردیم
ولی جوری شده که هیچی دیگه خوش نمی گذر ه
دخل و خرج هیچ جوره نمی خونه
من مجردم و با خودم خیلی راحتم
ولی امان از روزی ک یه نفر دیگه هم بخواد وارد زندگیم شه ، وای به حالم میشه
- You-See
مساله توان خرید نیست.
روزهای بد می گذره همیشه و روزهای خوب میاد به جاش
اون روزا با این که بیشترین فشار روم بود و از هیچ احدی یک ریالی هم نگرفتم ولی روزهای خوشی هم بود.
الان که با خانوم بچه ها میرم بیرون یه رستوران یه تومن می ندازه ولی اندازه خرما تخم مرغ اون روزا به من نمی چسبه
منظورم اینه که بیخودی غر نزن، شکر گذار باش
روزهای بد می گذره همیشه و روزهای خوب میاد به جاش
اون روزا با این که بیشترین فشار روم بود و از هیچ احدی یک ریالی هم نگرفتم ولی روزهای خوشی هم بود.
الان که با خانوم بچه ها میرم بیرون یه رستوران یه تومن می ندازه ولی اندازه خرما تخم مرغ اون روزا به من نمی چسبه
منظورم اینه که بیخودی غر نزن، شکر گذار باش